Special Olympics: Πρώτο χρυσό από δύο Κοζανίτισες!



special-olympics-2011-thumb-largeΎστερα από ένα συγκλονιστικό -σε εξέλιξη- παιχνίδι, η Εθνική μας ομάδα γυναικών κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Α, το πρώτο της χώρας μας στην ιστορία των Special Olympics, απέναντι στην ομάδα της Ταϋλάνδης, ανατρέποντας το 0-2 σε 3-2, στην παράταση!

Η προπονήτρια του ελληνικού συγκροτήματος, Μαρία Μαγείρου, μιλώντας για την επιτυχία των κοριτσιών της, επισήμανε: «Διαθέτουμε μια νέα ομάδα με την προσθήκη δύο κοριτσιών από την Κοζάνη που συμμετείχαν σε ελάχιστες προπονήσεις. Ωστόσο, κατακτήσαμε την πρώτη θέση», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρον να είσαι προπονητής σε μια τέτοια ομάδα. Από αυτή τη συνεργασία κρατάω μόνο στιγμές χαράς και συγκίνησης. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στη διοργάνωση και πήραμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Στο μέλλον, θα προσπαθήσω να ενισχύσω την ομάδα με νέα παιδιά».

sport-fm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.