Εξόντωση αδέσποτων από φόλες, δίπλα σε πάρκο



adespota_skylia3463Νέα επιχείρηση απάνθρωπης θανάτωσης αδέσποτων από φόλες που έσπειραν άγνωστοι, ήρθε ξανά στο φως στην Πτολεμαΐδα, δυο μήνες μόλις μετά την αποτρόπαια θανάτωση σκύλου στο Παλιό Πάρκο της πόλης, που είχε προξενήσει σάλο και διέσυρε την πόλη στο πανελλήνιο.

Το νέο περιστατικό θανάτωσης αδέσποτου από δηλητηριασμένη τροφή σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του σχολικού συγκροτήματος των 1ου και 2ου Γενικών Λυκείων της πόλης και των κοιμητηρίων, δίπλα μάλιστα σε πάρκο με γηπεδάκι όπου παίζουν μικρά παιδιά, και όπως ήταν φυσικό έχει προξενήσει την έντονη αγανάκτηση περιοίκων και της διοίκησης του νεοσύστατου Σωματείου Ζωόφιλων Πτολεμαΐδας.

Τη βάρβαρη εξόντωση αδέσποτων καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η διοίκηση του νεοσύστατου Σωματείου Ζωόφιλων Πτολεμαΐδας, καθώς το περιστατικό ήρθε αμέσως σε γνώση των μελών του.

Όπως μάλιστα επισημαίνει το μέλος της νεοεκλεγείσας διοίκησης σωματείου Νίκος Μαλακόζης, τέτοιες απάνθρωποι μέθοδοι εξόντωσης αδέσποτων δεν τιμούν τους κατοίκους της περιοχής μας και τα φιλόζωα αισθήματά τους αλλά και προσδίδουν αρνητική και μόνο δημοσιότητα σε μια περιοχή σαν τη δική μας σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η διοίκηση του σωματείου των Ζωόφιλων απευθύνει μάλιστα έκκληση για παρέμβαση των αρμόδιων αρχών και της Αστυνομίας για να σταματήσουν τέτοια με φρικιαστικά φαινόμενα, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τη λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.