Πλήθος Κόσμου στο 5ο Sourdstock Festival!



0aa76ruhiugiΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 5ο Sourdstock Festival στο θεατράκι στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και στην υπόσχεση τους για ¨ανήσυχη μουσική¨, με τους ήχους των συγκροτημάτων να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της rock μουσικής.

Από νωρίς την Παρασκευή το βράδυ το θεατράκι γέμισε με κόσμο που είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει συγκροτήματα από την Κοζάνη αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας και ο χορός αλλά και το…headbanging είχαν την τιμητική τους, με αποκορύφωμα το κλείσιμο του φεστιβάλ το Σάββατο βράδυ.

Το κοινό απέδειξε πως η νεολαία της Κοζάνης(και όχι μόνο) έχει την ανάγκη να εκφραστεί, να δημιουργήσει, να διασκεδάσει και να ξεδώσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο μακριά από επίσημους φορείς, αγκαλιάζοντας το D.I.Y πνέυμα του φεστιβάλ και αποδεικνύοντας πως ξέρει να επιβραβέυει την καλή προσπάθεια.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν να στηθεί και να διεξαχθεί το φεστιβάλ και δίνουν ραντεβού με το κοινό σε ένα χρόνο, για το 6ο Sourdstock Festival, με τον κόσμο να παραμένει ο μοναδικός και ο καλύτερος χορηγός του.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.