Συνεχίζονται οι διακρίσεις των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης



makedoniki_dinami_kozanis878Το Σαββατοκύριακο οι αθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη, Μεχτερίδης Στυλιανός και Τζέλλος Νικόλαος συμμετείχαν στο Διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος Taekwondo που διεξήχθει στο Innsbruck της Αυστρίας με την συμμετοχή 1.200 αθλητών από 40 χώρες. Για μια ακόμη φορά έκαναν μία πολύ καλή παρουσία και αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Το πρωτάθλημα ήταν A class βαθμολογούμενο από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ο αθλητής Τζέλλος Νικόλαος συμπλήρωσε άλλους 3 βαθμούς στην Γενική βαθμολογία και συνεχίζει να είναι πρώτος με 17 βαθμούς στην κατηγορία των -80 κιλών, στη λίστα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Τζέλλος Ν. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο περνώντας τον πρώτο αγώνα bay. Στον δεύτερο αγωνίστηκε με τον Κορεάτη αθλητή Kim Minsoo και τον νίκησε 6-5, στον τρίτο αγώνα κέρδισε το Πολωνό Chwesiuk Kamil με 2-0 και στον τέταρτο αγώνα έχασε με 18-15 από τον αθλητή της Αγγλίας Aaron Cook. Ο Νίκος Τζέλλος για την φετινή χρονιά κατακτά το 5ο  μετάλλιο, 4 χρυσά και 1 χάλκινο, από τα 8 διεθνή πρωταθλήματα που αγωνίστηκε από τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ετοιμότητα για μια ακόμη φορά. Επίσης, την 5η θέση κατέκτησε ο αθλητής Μεχτερίδης Στυλιανός στην κατηγορία των -68κιλών κάνοντας 4 αγώνες.     

Στον πρώτο αγώνα έπαιξε με τον πρωταθλητή του Λουξεμβούργου Gracco Julien  τον οποίο κέρδισε με 7-2. Στον δεύτερο αγώνα του κέρδισε τον Κροάτη Epet Boris με 8-0, στον τρίτο με τον Πορτογάλο Mario Silva κέρδισε με σκορ 3-2 και έχασε στον τέταρτο αγώνα από τον αθλητή της Γαλλίας Sarr Jean Francois με 6-2 και έμεινε στην 5η θέση. Ο Μεχτερίδης Στυλιανός αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στο τμήμα ΑΚΕΔ της Θεσσαλονίκης (τμήμα Επίλεκτων Αθλητών) και τον Ιούλιο ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην μακρινή Βραζιλία, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί η πρώτη Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο προπονητής των πρωταθλητών του Κοζανίτικου συλλόγου, κύριος Αλμασίδης Χρήστος δήλωσε ικανοποιημένος από τους δύο αθλητές του λέγοντας ότι και οι δύο τους είναι διαχρονικοί και ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, οι αθλητές αυτοί συνεχίζουν να κάνουν μεγάλες διακρίσεις δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούμε όταν θέλουμε.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.     

kozaninet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.