Τι συμβολίζουν τα τατουάζ των αγαπημένων μας celebrities…



1asdlkns2345235Γιατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα σχέδια;

Τι συμβολίζουν τα αρχικά ”Ν”, ”Α” και ”Χ”, που κοσμούν την πλάτη της Νατάσας Θεοδωρίδου και τι το αστεράκι που έχει η Αγγελική Ηλιάδη στο δεξί της χέρι; Γιατί το ”Θηρίο” έχει τατουάζ σχεδόν σε όλο του το κορμί και ποιος ο συμβολισμός των πεταλούδων που έχει ζωγραφίσει η Μαρία Κορινθίου στον αριστερό της καρπό; Γιατί η Εύη και η Μαργαρίτα Δρούτσα έχουν σχεδιάσει από έναν άγγελο στο σώμα τους;

Τα τατουάζ, ή αλλιώς, η δερματοστιξία, είναι μια αρκετά παλιά μορφή τέχνης, που κατακτά όλο και περισσότερο, μεταξύ άλλων, τα αστέρια της διεθνούς και εγχώριας showbiz. Πολλοί είναι εκείνοι που ”ζωγραφίζουν” το κορμί τους ή γράφουν φράσεις, για να εκφραστούν, για να ξεχωρίσουν, γιατί απλά τους αρέσει ή διότι είναι μόδα.

Αν και παλαιότερα τατουάζ έκαναν τα ”κακά” παιδιά και οι ναυτικοί, που συνήθως ζωγράφιζαν στα μπράτσα τους γοργόνες και άγκυρες, εδώ και αρκετά χρόνια, τα τατουάζ αποτελούν την πιο ”in” τέχνη και κοσμούν το κορμί πολλών επωνύμων. Κάποιοι μάλιστα, έχουν μετατρέψει το σώμα τους σε καμβά, ενώ κάθε τόσο βλέπουμε σε νέα, πρωτότυπα σημεία του σώματος, ένα μόνιμο σχέδιο…

H Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, που έχει ”ντύσει” το σώμα πολλών ανθρώπων της showbiz με τατουάζ, αποκάλυψε στο TLIFE τη σημασία κάποιων από αυτά.

”Ο Ηλίας Βρεττός έγραψε τη φράση ”Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”. Το έκανε διότι κινδύνεψε να πεθάνει από ένα πρόβλημα στα νεφρά του όταν ήταν μικρός. Του έμεινε η ουλή που του θύμιζε αυτό το δυσάρεστο γεγονός και ήθελε να το καλύψει. Μάλιστα, στην αρχή ήθελε να κάνει δύο σαχλαμάρες σχέδια, και τον κρατάγαμε με νύχια και με δόντια όλοι οι φίλοι του, εγώ, η Ναταλία… Είχε πάθει πανικό, όπως παθαίνουν όλοι με τις ουλές, ήθελε να τις σβήσει πάση θυσία και ήταν έτοιμος να κάνει ό,τι να ‘ναι. Τον καθυστερήσαμε περίπου 9 μήνες, την μία του έλεγα ότι μου έκλεψαν τη μηχανή, μετά ότι χάλασε η μηχανή και άλλα τέτοια, μέχρι να βρούμε κάτι ωραίο!”

Το Θηρίο έχει επίσης, παντού τατουάζ και μάλιστα έχει ανοίξει και το δικό του μαγαζί. Ο ίδιος μεταξύ σοβαρού κι αστείου δηλώνει στο TLIFE, ότι έχει κάνει τατουάζ σε όλα τα σημεία του σώματός του, εκτός από τα απόκρυφα, και αποκαλύπτει ότι ήταν ο πρώτος από τον καλλιτεχνικό χώρο που έκανε στο εξωτερικό σημείο του χεριού του τατουάζ (σ.σ. Θηρίο).

…ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει σχεδόν σε όλο του σώμα διάφορα σχέδια, το καθένα με ξεχωριστή για εκείνον σημασία. Και οι δυο τους μας δήλωσαν ότι το τατουάζ έχει γίνει για πολύ προσωπικούς λόγους και όπως μάλιστα τόνισε ο δεύτερος, ”αν πω τι σημαίνουν, θα έκανα κάτι αντίθετο μ’ αυτά που πιστεύω και τους σκοπούς που τα έχω κάνει”.

tlife

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.