Τα πολιτικά “ροζ” σκάνδαλα που άφησαν εποχή…



Μπορεί να έχει γίνει γνωστό το «sex, drugs and rock & roll», αλλά και ο συνδυασμός «σεξ και πολιτική» δεν είναι άγνωστος .
Δεν είναι μόνο ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και εμπλέκεται σε «ροζ» σκάνδαλο.
Μια σειρά ισχυρών πολιτικών προσώπων ανά τον κόσμο έχουν συνδέσει το όνομα τους με «αταξίες» προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου.

Την «τόλμη» του Φράνκλιν Ρούσβελτ, που είχε στο πλευρό του την ερωμένη του τόσο στην ορκωμοσία του, όσο και στον θάνατο του επισκίασε η σχέση του Τζον Φ. Κένεντι με την Μέρλιν Μονρόε. Ακόμα και σήμερα ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για την μυστηριώδη σχέση των δυο από την οικονομία των ΗΠΑ!

Στα χνάρια του πρώτου (καθολικού) προέδρου των ΗΠΑ και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, που άναψε φωτιές με την μαθητευόμενη Μόνικα Λεβίνσκι και το…. πούρο του. Αφού κατέστρεψε την καριέρα του, όταν επισύναψε δεσμό με την Μόνικα το 1995 και παρολίγο να χαλάσει το σπίτι του, ζήτησε δημόσια συγνώμη, δείχνοντας πραγματικά μετανοημένος. Ο αμερικάνικος λαός τον συγχώρεσε, το σκάνδαλο ξεχάστηκε και η απατημένη σύζυγος – τότε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον είναι σήμερα υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Και αυτά είναι μόνο λίγο από τα ισχυρά ονόματα που έχουν προκαλέσει με τις ροζ ιστορίες τους. Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Μιτεράν, είχε δύο οικογένειες, μια νόθα κόρη, ενώ διατηρούσε ερωτικές επαφές με ερωτική σύντροφο του διαδόχου του Ζακ Σιράκ! Δύο γάλλοι δημοσιογράφοι έχουν κυκλοφορήσει και βιβλίο με τα ερωτικά σκάνδαλα των δύο ισχυρών αντρών με άκρως γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Και ο νυν πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί πάντως δεν έχει ξεφύγει από τις φήμες: Τρεις γάμους έχει κάνει και σύμφωνα με τον Τύπο πρώτα έβρισκε την επόμενη και μετά χώριζε την προηγουμένη. Κοινώς περισσότερες ήταν οι εξωσυζυγικές σχέσεις, παρά οι γάμοι του!

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι τυχαία ο πιο καλογυμνασμένος πολιτικός, αφού άφησε την οικογένεια του για να συζήσει με την ερωμένη – γυμνάστρια, την οποία μάλιστα λένε ότι είχε αφήσει από πριν έγκυο.

Και ενώ η λίστα των «μπερμπάντηδων» ισχυρών ανδρών είναι μεγάλη, αυτός που «ξεχωρίζει» είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός – μεγιστάνας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Τα «μπουγκα μπούγκα» πάρτι και η σχέση του με την ανήλικη Ναόμι έγραψαν ιστορία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να τα απολαμβάνει παρόλο που ο ιταλικός τύπος τον έχει ξεσκεπάσει τόσες φορές…

Αξιοσημείωτο είναι πάντως και το σκάνδαλο, το οποίο ακόμα βασανίζει την Ιρλανδία, όπου αντί να “κερατώσει” ο πρωθυπουργός την σύζυγο, έγινε το… αντίθετο. Πριν λίγους μήνες η κ. Ρόμπινσον πιάστηκε στα πράσα με τον κατά πολύ μικρότερο σε ηλικία εραστή της και γιο του κρεοπώλη της! Ο σύζυγος της άφησε για λίγο την πολιτική, προκειμένου να της συμπαρασταθεί, αφού έπαθε νευρικό κλονισμό, όταν βγήκαν στην φόρα τα καμώματά της!!!

faretra.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.