Ριάλιτι-σοκ με πρωταγωνιστές παιδιά! Video…



0aaluygl09870Σοκ προκάλεσε το θέμα που συναντήσαμε στο διαδίκτυο τις περασμένες μέρες, προβάλλοντας μια μητέρα να πραγματοποιεί ενέσεις botox στο 8χρονο κοριτσάκι της προκειμένου να μην κάνει ρυτίδες. Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτήκαμε ότι πρόκειται απλώς για μεμονωμένο περιστατικό μιας παρανοϊκης μητέρας. Τι γίνεται όμως όταν τα περιστατικά πληθαίνουν και προβάλλονται σε τηλεοπτικό σόου στην τηλεόραση;

Το «Toddlers and Tiaras» είναι μια reality εκπομπή που προβάλλεται στην Αμερική από το 2009 έως και σήμερα παρακολουθώντας την προετοιμασία 6χρονων κοριτσιών για τα καλλιστεία. Τα μικρά κορίτσια κάνουν υπεράριθμες αισθητικές παρεμβάσεις που πολλές γυναίκες ίσως και να μην έχουν πραγματοποιήσει ποτέ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν μέρος στον τελικό διαγωνισμό είναι να είναι μαυρισμένα. Έτσι οι γονείς τους φροντίζουν αρκετές μέρες πριν «τη μεγάλη μέρα» να τα ψεκάζουν καθημερινά με σπρέι μαυρίσματος. Τα ακρυλικά νύχια αποτελούν κι αυτά μέρος της «τέλειας» εικόνας. Το ίδιο και τα ψεύτικα δόντια. Σ’ ένα επεισόδιο συναντήσαμε ένα 5χρονο κορίτσι να ουρλιάζει στη μαμά της από πόνο όταν της έβγαζε τα φρύδια. Σ’ ένα άλλο η εξάχρονη Ρεμπέκα ζητούσε από τη μαμά της να ηρεμήσει και να μην της φωνάζει για να εκτελέσει άριστα την χορογραφία της. Η πεντάχρονη Ζένια όταν ξυπνάει με ένταση απολαμβάνει μια κούπα καφέ από τα χεράκια της μαμάς της!

Την ημέρα του τελικού όλοι είναι αγχωμένοι αλλά περισσότερο οι μαμάδες. Βλέπετε, πέρα από το πολυπόθητο στέμμα και τα παιχνίδια που θα λάβουν ως δώρο οι νικήτριες, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο, το οποίο περιέχει πολλά μηδενικά. Κάποια κοριτσάκια που χάνουν βυθίζονται σε θλίψη και άλλα… δαγκώνουν τις νικήτριες.

Οι απόψεις των ψυχολόγων για τα δραματικά αποτελέσματα μιας τέτοιας ανατροφής είναι γνωστά και απολύτως αποδεκτά από κάθε λογικό άνθρωπο. Στην εκπομπή «Toddlers and Tiaras» όμως η παράνοια συνεχίζει να αγγίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάνοντας τις μαμάδες ακόμα πιο περήφανες για τα «επιτεύγματα» τους.

It’s all about money, τελικά;

Δείτε μερικές σκηνές από το σοκαριστικό reality εδώ:

 

 

 

 

 

 

infoblog.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.