Οι προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Παίδων στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



Ethiniki_Paidwn_1Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Παίδων, τους προπονητές και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που τους συνοδεύουν υποδέχτηκε στο Βελβεντό ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Για τέσσερις ημέρες οι αθλητικές υποδομές του Δήμου και πιο συγκεκριμένα το γήπεδο Πλατανορεύματος φιλοξενούν τις προπονήσεις του κλιμακίου ενώ η αποστολή της Εθνικής Παίδων – παίκτες, προπονητές και συνοδοί – διαμένει στο Βελβεντό.

Καλωσορίζοντας μαζί με τον αντιδήμαρχο Νίκο Λαζαριώτη την αποστολή της Εθνικής ομάδας ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας ότι ανάλογη προσπάθεια πρέπει να γίνεται και στους άλλους τομείς της ζωής τους.

Παράλληλα τόνισε την βαρύτητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην βελτίωση και αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών που διαθέτει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προώθηση της συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όσον αφορά πάντα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

«Είναι σημαντικό οι αθλητικές υποδομές να χρησιμοποιούνται από τη νεολαία μας ενώ είμαστε πρόθυμοι σε κάθε είδους συνεργασία όπως αυτή που έχει αναπτυχθεί με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πόσο μάλλον όταν η συνεργασία αφορά το μέλλον του ποδοσφαίρου που εκφράζεται μέσα από τη παρουσία των παιδιών στο Δήμο μας. Εμείς βέβαια στηρίζουμε τον αγνό αθλητισμό και όχι αυτό που είδαμε λίγες ημέρες νωρίτερα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Το “ευ αγωνίζεσθαι” πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε σας πράξη μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και εύχομαι από αυτή τη διαδικασία να αναδειχθούν οι καλύτεροι. Σίγουρα πάντως εικόνες όπως του περασμένου Σαββάτου πρέπει να μείνουν μακριά από εσάς.

Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα που στέλνουμε φιλοξενώντας στις αθλητικές εγκαταστάσεις την Εθνική. Στηρίζουμε ότι έχει να κάνει με τον πραγματικό αθλητισμό και την προσπάθεια των νέων παιδιών» ανέφερε απευθυνόμενος προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ο κ Κωνσταντόπουλος. ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και μέλος της Ε.Π.Ο. κ. Χρήστο Σάββα τις δυνατότητες για διεύρυνση της  συνεργασίας Δήμου και Ομοσπονδίας που θα αφορά την προετοιμασία και τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Παίδων Θοδωρή Παχατουρίδη και Παναγιώτη Μολακίδη καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.