Όταν η Κοζάνη πήγε Αθήνα – Μαγεμένο τριήμερο για τα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού



athina_olimpiakos_kozΈνα αξέχαστο τριήμερο πέρασαν στις 16-17-18 Απριλίου οι αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Π., Ν. Κοζάνης. Οι λιλιπούτειοι «ερυθρόλευκοι», συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, βρέθηκαν στην Αθήνα με αφορμή τον αγώνα – φιέστα του Ολυμπιακού ενάντια στη Λάρισα και απόλαυσαν μια εμπειρία που θα θυμούνται για αρκετό καιρό ακόμη. Αρχικά, έδειξαν τις δικές τους ποδοσφαιρικές ικανότητες, παίζοντας το πρωί της Κυριακής φιλικούς αγώνες ενάντια στις Σχολές του Ολυμπιακού Αλίμου και Σερρών, το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκαν από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου, αφού πρώτα επισκέφτηκαν το Μουσείο του συλλόγου και την μπουτίκ της ομάδας, κατέλαβαν τις θέσεις τους στην φλεγόμενη κερκίδα. Τρεις ώρες ποδοσφαιρικής απόλαυσης με έξι γκολ στον αγώνα και πολλά… γκολ κατά τη διάρκεια του τελετουργικού της φιέστας άφησαν άφωνα τα παιδιά, που αναχώρησαν από το Φαληρικό γήπεδο με το χαμόγελο στα χείλη.

Την επόμενη ημέρα, οι περίπου 30 αθλητές και άλλοι τόσοι γονείς, πέρασαν την πύλη του… σπιτιού του Ολυμπιακού, του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη, όπου ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του, έχοντας ως ξεναγό τον παλαίμαχο άσο του συλλόγου, Γιώργο Αμανατίδη. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος διάνθισε την ξενάγηση με προσωπικές του αφηγήσεις, κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την εμπειρία, με τους νεαρούς να εντυπωσιάζονται από την πολυτέλεια των εσωτερικών χώρων.

Το… κερασάκι στην τούρτα του τριημέρου ήταν η επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους, βλέποντας από κοντά τόσα πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις παράξενα ζωάκια, για ν’ αναχωρήσουν για το ταξίδι της επιστροφής, δίνοντας από τώρα ραντεβού για την επόμενη εκδρομή στην Αθήνα την ερχόμενη χρονιά…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.