Ο… γνωστός Πανούσης τα χώνει…



FA4A670A25DC6EC39C3901DB251BBB5EΠερισσότερα από τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι, ο Τζίμης Πανούσης εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Τόσο σκληρός όσο και διασκεδαστικός εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αφυπνιστικής σάτιρας σε μια εποχή που προσφέρεται ιδανικά για κάτι τέτοιο.

Ο Πανούσης μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» έξω από τα δόντια. Διαβάστε τι λέει για τους:

Γιώργο Παπανδρέου…
«Διαλύει την παιδεία, διαλύει τα νοσοκομεία, διαλύει το κράτος. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του αναρχικού και του αντιξεουσιαστή. Τηρεί όλες τις προδιαγραφές ενός αναρχικού».

Αντώνη Σαμαρά…
«Δεν έχει τα φόντα, και γι’ αυτό θα κυβερνήσει. Αυτούς από μικρούς τούς ετοιμάζουν να κυβερνήσουν. Και ταυτόχρονα όταν τους βγάζουν τις αμυγδαλές γίνεται αφαίρεση του φιλότιμου, της τσίπας».

Γιώργο Καρατζαφέρη…
«Νομίζω ότι ο εξωτικός ΛΑΟΣ δεν έχει θέση στη χώρα. Αυτό ο Καρατζαφέρνης, όπως τον λέω, είναι ένας τύρρνος προηγούμενης εποχής».

Αλέκα Παπαρήγα…
«Εγώ είμαι φαν της Αλέκας. Για τελείως διαφορετικούς λόγους, καθόλου ιδεολογικούς (..) είναι θηρσκευτικού χαρακτήρα και αυτό είναι το στοιχείο που μου αρέσει στην Παπαρήγα. Είναι η Τσιτσιολίνα μου».

Αλέξη Τσίπρα…
«Είναι κορμοράνος. Έχει και αυτούς μεταλλαχτεί από το μαγικό ραβδάκι της αρσενικής Κίρκης, του Κίρκου. Αυτοί οι κορμοράνοι είναι περίεργοι. Είναι πάντα το βαθύ κράτος».

Γιώργο Νταλάρα…
«Το λάθος ήταν ότι δεν έπρεπε να αφήσει τη γυναίκα του να πάει στην κυβέρνηση. Βγήκαν τώρα αυτά τα ψεύτικα πόθεν αίσχος των βουλευτών και είδαμε ότι έχει 58 ακίνητα. Βγάζεις 58 ακίνητα με αφιλοκερδείς συναυλίες;»

newsbeast.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.