Γεύμα αγάπης του Α΄ Σ.Σ. στο γηροκομείο Κοζάνης



0buelhx6wΓεύμα Αγάπης προς τους γέροντες του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης παρέθεσε το Α΄ Σώμα Στρατού την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερο χρώμα στην όλη εκδήλωσε έδωσαν η ορχήστρα του Α΄ΣΣ, καθώς και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους.
Την εκδήλωση και τους γέροντες τίμησε με την παρουσία του ο διοικητής του Α΄ΣΣ αντιστράτηγος κ. Ιωάννης Μπασδάνης, ο οποίος συνομιλώντας με τους γέροντες, δεν έκρυψε την χαρά και την συγκίνησή του, τονίζοντας ότι “αυτά που προσφέρουμε στους γέροντες, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που παίρνουμε από αυτούς και μακάρι να μπορούσαμε συχνότερα να επισκεπτόμαστε το Ίδρυμα και να αντλούμε δύναμη”.
Εκ μέρους του Δ.Σ του Γηροκομείου η κ. Μαρία Πίτση και η διευθύντρια κ. Γεσθημανή Κεντεποζίδου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για όλα όσα το Α΄Σώμα Στρατού προσφέρει στο Ίδυμα, κυρίως όμως για τη συνεχή παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους.
Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοιο δείχνοντας την χαρά, την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους, συνόδευσαν τον στρατηγό κατά την αποχώρησή του.

kranosgr.blogspot.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.