Υποτροφία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε μαθητή του Δημ. Ωδείου Κοζάνης



ktomma312Ο σύλλογος ¨Φίλοι της Μουσικής¨ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών διοργάνωσε 3μερο ταξίδι στην Αθήνα  στις 27,28 και 29 Νοεμβρίου 2010, για όλα τα παιδιά- σπουδαστές που συμμετείχαν στο Μουσικό Διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος ¨Δράση εκτός ¨ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Στο 3μερο Μουσικό Ταξίδι, συμμετείχαν από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης οι μαθητές: Κυρατσού Χρυσή (πιάνο), Νάτσης Θανάσης (βιολί), Γελαδάρη Μαρία- Λουίζα (βιολί), Κάτανα Στέλλα (βιολί), Γκαμάγκαρη Νικολέτα (βιολί) Παπαδημόπουλος Θανάσης (βιολί) και περιελέμβανε:

  • Ξενάγηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  • Επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων
  • Παρακολούθηση της Ορχήστρας Νέων Παλαιστίνιων στην αίθουσα Χρ. Λαμπράκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
  • Ξενάγηση στη Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη του Μεγάρου Μουσικής
  • Παρακολούθηση αφιερώματος για τα 200 χρόνια από το θάνατο του γνωστού συνθέτη Φρέντρικ Σοπέν και τέλος
  • Ειδική εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων σπουδαστών

Από τις δέκα συνολικά υποτροφίες, μία απονεμήθηκε στο μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης  Αθανάσιο Νάτση , μαθητή της κ. Λουντμίλας Αχιμπάλοβα..
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης είναι ο μοναδικός βιολιστής ανάμεσα στους 10 υπότροφους.
Ο διαγωνισμός των Περιφερειακών Ωδείων περιελάμβανε 3 φάσεις. Η 1η  και η 2η  πραγματοποιήθηκαν στο Νομαρχιακό Ωδείο της Φλώρινας ενώ η 3η  φάση περιελάμβανε το 3μερο μουσικό ταξίδι  για 150 άτομα (σπουδαστές και συνοδούς) που φιλοξενήθηκαν από το σύλλογο ¨Φίλοι της Μουσικής¨ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών .
Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης εκφράζει δημόσια  συγχαρητήρια στο σύλλογο «οι Φίλοι της Μουσικής» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο Νομαρχιακό Ωδείο Φλώρινας,  σε όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση του ταξιδιού, φυσικά στο Θανάση Νάτση και τη δασκάλα του  και εύχεται παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.