Χατζηγιάννης: ”Παντρεύομαι…”



1xatzigiannis1Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και όπως φαίνεται δεν το έχουν πλέον καθόλου κρυφό. Τι κρυφό δηλαδή, μόνο το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όταν ρωτήθηκε εάν είναι ερωτευμένος.
«Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε ανέλπιστες και απροσδόκητες εκπλήξεις για εμένα, είναι γεγονός. Ήταν μία πολύ έντονη και συναισθηματική περίοδος για εμένα που την σκέφτομαι πολύ», δήλωσε στον love radio.

Τα έφερε από ‘δω, τα έφερε από ‘κεί ο τραγουδιστής μέχρι που η κουβέντα έφτασε το περιβόητο τραγούδι «το καλοκαίρι μου», όχι μόνον επειδή ακουγόταν παντού τους προηγούμενους μήνες, αλλά επειδή το… κουπλέ ξεκινά με την φράση «όμορφα μάτια μπλε». Για ποιον χτυπά ο… στίχος και η μουσική; «Αυτό το τραγούδι προεξόφλησε λίγο την συνέχεια της ζωής μου. Θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Αυτή την φορά ελπίζω και εύχομαι να είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ερωτευμένος. Υπήρχε μία μούσα, αλλά γιατί μου έκανες την ερώτηση εάν υπήρξε μούσα για το τραγούδι και μιλάς σε χρόνο παρελθοντικό και όχι σε ενεστώτα; Υπήρχε και… υπάρχει!»

Ορίστε, υπήρχε και υπάρχει. Τι άλλο να μας πει; Δεν έμεινε και τίποτα δηλαδή. «Παιδί μου είσαι ερωτευμένος; Απάντησε με ένα ναι, ή με ένα όχι», τον ρώτησαν. «Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και νομίζω ότι εάν με κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι».
Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνέχισε τις δηλώσεις με ιδιαίτερη άνεση απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γάμο: «Είμαι έτοιμος να κάνω πιο ώριμα και κατασταλαγμένα βήματα στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η εξελικτική πορεία στην προσωπική μου ζωή στόχο έχει και κάτι παραπάνω απ΄ αυτό που έχω ζήσει μέχρι σήμερα». Σε ερώτηση της Μαργαρίτας Δρούτσα αν μέσα στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια μπορούμε να περιμένουμε ένα γάμο απ΄το Μιχάλη Χατζηγιάννη ο ίδιος απάντησε αμέσως «Πολύ πιθανόν». Συνεχίζοντας είπε: «Καλός είναι ο γάμος και η συνεύρεση δύο ανθρώπων αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προυποθέσεις και στέρεο έδαφος» συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
Σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος στο τι ζητάει από μια γυναίκα για να προχωρήσει σε γάμο μαζί της απάντησε με νόημα: « Έχω μια ολοκληρωμένη περιγραφή και εικόνα στο μυαλό μου αλλά λέω να μην την κάνω επειδή θα είναι πολύ στοχευμένο. (γέλια). Δεν ξέρεις ότι υπάρχει η ιδανική γυναίκα μέχρι να την βρεις. Όταν την βρεις το βλέπεις μπροστά σου. Η δέσμευση που δεν φαντάζει δέσμευση και δεν σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος είναι μια ωραία συνθήκη. Αν το καταφέρεις είναι ιδανικό για να το κρατήσεις και δια βίου» συμπλήρωσε με νόημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Θα το έκανες το μεγάλο βήμα ακόμα και σε μια σχέση που μετράει ήδη μόνο έξι μήνες;» ρώτησε η Μαργαρίτα Δρούτσα τον Μιχάλη. «Ναι, θα το έκανα» απάντησε ο super star και αφιέρωσε στο «πρόσωπο της ζωής του» «Το καλοκαίρι μου». Το τραγούδι που τους ένωσε.

gossip-tv


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.