Οι άγνωστες πτυχές του Κώστα Βουτσά



6A601A02E5693F665B8FC4C8026D6602Είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και έχει χαρίσει στιγμές άπειρου γέλιου. Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους ηθοποιούς που έχουν αποδείξει πως είναι παντός καιρού και μάλιστα μπορεί να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις των καιρών. Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς δίνει συνέντευξη στον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

-Αισθάνεστε χορτασμένος;
«Είμαι 62 χρόνια στο θέατρο, την Πρωτοχρονιά γίνομαι 80 χρονών και είμαι πολύ ευτυχής με αυτά που έχω ζήσει. Μακάρι να μπορώ να παίζω μέχρι τα 90 μου»

– Τι σήμαινε για εσάς το σινεμά στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου;
«Εμείς παίζαμε στο σινεμά για τα λεφτά και τη διαφήμιση. Αλλά η ψυχή ήταν και θα είναι πάντα στο θέατρο. Μερικοί καινούργιοι το ξεχνάνε αυτό, αλλά δεν ξέρουν ότι η τηλεόραση κάποια στιγμή θα τους καταπιεί και δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος»

– Πολύς λόγος γίνεται για το ταλέντο. Εσείς τι πιστεύετε ότι είναι;
«Το ταλέντο είναι μυαλό, αυτά τα δύο πηγαίνουν πάντοτε μαζί. Αν έχεις ταλέντο , το σινάφι σε ανακαλύπτει, το κοινό σε αποκαλύπτει και η διάρκεια σε καθιερώνει»

– Θεωρείται ότι χρωστάτε σε κάποιον αυτή τη μεγάλη καριέρα;
«Ξεκίνησα ως ένας πολύ φτωχός άνθρωπος, πούλαγα τσιγάρα στον δρόμο, σε παπατζήδες, όπου έβρισκα, για να επιβιώνω, αλλά αυτή η φτώχεια ήταν που μου ακόνισε το μυαλό. Με τα χρόνια κατάλαβα ότι , όταν τα έχεις όλα έτοιμα στη ζωή σου, δύσκολα γίνεσαι πραγματική φίρμα»

– Ποιους από τους ηθοποιούς με τους οποίους έχετε συνεργαστεί θαυμάζετε περισσότερο;
«Από αυτούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί τον Σωτήρη Μουστάκα. Και τώρα εσένα. Είσαι το μέλλον του θεάτρου και του κινηματογράφου αυτής της χώρας»

Nitro, gossip-tv.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.