Μόνος στην… κρύα κορυφή ο Ολυμπιακός



7C09DE93092853FEE6AFD657C035C0EΟ Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, κερδίζοντας με 2-1 για το 7×7 στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν τη «γκέλα» του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει πέτυχε το… 4-0 κόντρα στη Λάρισα.
Η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με την Καβάλα στα Πηγάδια, ο Πανσερραϊκός επίσης στο 1-1 με τον Πανιώνιο, ενώ ο Εργοτέλης «ξέσπασε» με 3-0 στην Κέρκυρα.
 

Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη

Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αρχικά πέταξαν καπνογόνα εναντίον των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους που έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο άγρια, καθώς ορισμένοι από τους οπαδούς κινήθηκαν απειλητικά προς τα αποδυτήρια, πετώντας πέτρες, τούβλα και μπουκάλια. Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα και η κατάσταση έγινε αποπνικτική. Λίγο αργότερα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου έσβησαν τα φώτα των εγκαταστάσεων βυθίζοντας στο σκοτάδι όλους τους χώρους, προκειμένου να γλιτώσουν από τα χειρότερα.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
Ξάνθη – Καβάλα 1-1
Πανσερραϊκός – Πανιώνιος 1-1
Εργοτέλης – Κέρκυρα 3-0
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1
ΑΕΚ – Λάρισα 4-0
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, καθώς επικράτησε στην Τούμπα με 1-0, για την 14η αγωνιστιή της Σούπερ Λιγκ. Στον Βόλο, ο Άρης στάθηκε αρκετά τυχερός αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον τοπικό Ολυμπιακό που έχασε πολλές ευκαιρίες. Την Κυριακή οι υπόλοιποι αγώνες. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, προηγήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρου του σταδίου. Συγκεκριμένα, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν έξω από το γήπεδο και τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να υπάρξει ένταση. Οι οπαδοί πέταξαν πέτρες, αλλά η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός Βόλου – Άρης 1-1
ΠΑΟΚ – Ηρακλής 1-0

in.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.