Σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του Δ. Κοζάνης



1syskepsiΣύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010, στο γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης, σχετικά με τη λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας  κατά την χειμερινή περίοδο 2010-2011.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Παπαγεωργίου καθώς και εκπρόσωποι της αστυνομίας, πυροσβεστικής, τροχαίας αλλά και των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Κοζάνης.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ελίμειας Αθανάσιος Ματιάκης, ο Δήμαρχος Υψηλάντη Κυριάκος Μιχαηλίδης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Αιανής κ.κ. Ράπτης και Εμμανουηλίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου Νίκος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδιασμού για θέματα πολιτικής προστασίας στο νέο διευρυμένο Δήμο Κοζάνης.
Όπως επεσήμανε ο κ. Μαλούτας «η σύσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα, είναι η καθιερωμένη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου για να επιβεβαιώσουν οι φορείς την ετοιμότητα που υπάρχει. Όλες οι υπηρεσίες και τα στελέχη του δήμου προετοιμάζονται για να ανταπεξέλθουν άμεσα όποτε τους ζητηθεί ».
Στο τέλος της σύσκεψης επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των υπηρεσιών του δήμου και ολοκληρώθηκε ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών και περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.