Εορτασμός της επετείου της μάχης της Σιατίστης στη Θεσσαλονίκη



GetAttachment1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 21-11-2010 από το Σύλλογο Σιατιστέων Θεσσαλονίκης ο εορτασμός για την επέτειο της μάχης της Σιατίστης της 4ης Νοεμβρίου 1912.
Στις 10 π.μ πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στη μάχη της Σιατίστης της 4ης Νοεμβρίου 1912 καθώς και των ευεργετών της γενέτειράς μας.
Ακολούθησε στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων ομιλία από το μέλος του Συλλόγου μας κ. Λουκά Κακάλη με θέμα « Η ιστορία της Σιάτιστας στα χρόνια της τουρκοκρατίας» και δεξίωση με κεράσματα και επικοινωνία μεταξύ των μελών και των φίλων του Συλλόγου.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης» κ. Γεώργιος Τζούλης, η Δημοτική Σύμβουλος του Ε΄Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης κ. Θεοδώρα Λειψιστινού και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
Στις 22 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace Hotel», στη Θεσσαλονίκη (οδός Σαλαμίνος, αριθμός 3 & Καρατάσου, στο λιμάνι. Ώρα έναρξης 21.00 μ.μ.) η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης και η βράβευση  των αριστούχων μαθητών και μαθητριών – τέκνων μελών του Συλλόγου, Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού και Τεχνικού) με την ευγενή χορηγία του «Ιδρύματος Παπαγεωργίου»

Με  πατριωτικούς  χαιρετισμούς

Η   Πρόεδρος                                                 Η  Γενική  Γραμματέας

Παπαδοπούλου-Πολύζου Καλλιόπη                    Άννα Χρ. Φώλια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.