Καστοριά: ο δήμαρχος του 77%….



tsamisis-amerikh-alphaΑν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος της Καστοριας Ιωάννης Τσαμίσης που πριν απο 4 χρόνια πήρε 77% το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη τη χώρα να χορεύει…
σαν την Ινα Λαζοπουλου και οι θαμώνες να τον ρένουν με 10δόλαρα εισ τον καιρο της κρίσης. Απο την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Τσαμίσης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας βρίσκονται στη Νεα Υορκη σαν επισκέπτες στόν εκεί σύλλογο της Καστοριάς ‘ΟΜΟΝΟΙΑ’. Ποιος πληρώνη τα έξοδα κύριοι Δήμαρχε και Βουλευτή μήπως ο Δήμος Καστοριάς? Μήπως ο Καστοριανός Λαός με τους δημοτικούς φόρους? Γιατί χρεώνετε τον Δήμο κύριε Τσαμίση λίγα 24ωρα προτού παραδώσετε στον επόμενο? Τα έξοδα του κυρίου βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια ποιός τα πληρώνει? Στην Καστοριά όπως και σε όλη τη χώρα ο κόσμος εχει πλέον πρόβλημα επιβίωσης και οι προαναφερθέντες κυριοι ξοδέυουν λεφτά μάλλον του δημοσίου για ταξιδάκια αναψυχής. Τελικά η Καστοριά μάλλον ψηφίζει με την αίσθηση του χοιυμορ και οχι με πολιτικα κριτήρια. Δείτε τη φωτογραφία ο Δήμαρχος Τσαμίσης χορευει και ο Βουλευτής Τζηκαλάγιας [πλάτη στη φώτο] χτυπάει παλαμάκια. Αρε Καστοριά Αθάνατη να μας ζήσουν να τους χαιρόμαστε.

alphafm.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.