Το άγνωστο δράμα της Πηγής Δεβετζή



1pigi_devetziΈνα άγνωστο οικογενειακό δράμα κρύβει πίσω από το ζεστό χαμόγελό της, η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή. Όπως αποκάλυψε η ίδια αποκλειστικά στο newsbomb.gr, πριν από τρεις μήνες έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα εξαιτίας της αδυναμίας, όχι ενός, αλλά πέντε γιατρών να διαγνώσουν έγκαιρα το πρόβλημα που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

«Πριν από τρεις μήνες έχασα τον πιο αγαπημένο μου ξάδελφο, που είχαμε μεγαλώσει μαζί και τον είχα σαν αδελφό μου. Έφυγε στα 38 του χρόνια από ιατρική αμέλεια, λάθος, πες το όπως θες. Δεν έχει πια σημασία. Είχε ένα πρόβλημα στα νεφρά το οποίο και οι πέντε γιατροί που τον παρακολουθούσαν δεν το βρήκαν ποτέ, με αποτέλεσμα μετά από ενάμιση χρόνο απίστευτης ταλαιπωρίας να πέσει σε κώμα και να πεθάνει. Το πρόβλημα που είχε το εντόπισαν μόλις δυο μέρες πριν χαθεί. Επί 18 μήνες δεν έβρισκαν ένα μικρόβιο που εάν δεν εντοπιζόταν έγκαιρα, μεταδιδόταν σε όλα τα όργανα και επέφερε το θάνατο. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Το σκέφτομαι κάθε μέρα και τρελαίνομαι. Όλη η οικογένεια δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Άφησε πίσω του μια γυναίκα και δυο παιδάκια που πάνε δημοτικό. Μια φτωχή οικογένεια. Η γυναίκα του δουλεύει και παίρνει ένα μικρό μισθό, αλλά βοηθάμε όσο μπορούμε κι εμείς. Είναι δράμα», μας εκμυστηρεύτηκε συγκινημένη η ολυμπιονίκης μας.

newsbomb.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.