«Σφύριξαν» οι Καραμεροχαριτάτοι στο “X-Factor”!



57D503C615891EA9B07ADB6A9EEF4BA3«Σφύριξε χαρούμενα μπορείς, δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής», τραγούδησαν οι Καραμεροχαριτάτοι στο χθεσινό επεισόδιο του “X-factor” και αμέσως μετά τους «περίλαβε» η κριτική επιτροπή και ο Σάκης Ρουβάς.
«Πολύ καλή επιλογή τραγουδιού, ελπίζω να μην είναι συγκυριακή!» τόνισε στην κριτική της  η Κατερίνα Γκαγκάκη. «Θα μπορούσαμε να πούμε άλλα, όπως το Mamma mia» έριξε τη μπηχτή του ο Γιώργος Καραμέρος, αφού ακριβώς πριν μια  εβδομάδα η Σκορδά και ο Λιάγκας τραγούδησαν το Mamma Mia στο “Just the two of us”. «Κατερίνα αυτά που λες είναι Λόγια της πλώρης , πηγαίνοντας προς το νησί της αμετροέπειας.», είπε ο Χαριτάτος πετάγοντας κι αυτός το καρφάκι του.
«Ο Χαριτάτος το σφύριξε πολύ ωραία», είπε ο Νίκος Μουρατίδης…
«Γιώργο, πως σου  φάνηκαν οι χαμηλές του σφυρίγματος», ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς τον Θεοφάνους για να πάρει την απάντηση ότι «οι χαμηλές είναι για τα χοντρά τα αρνιά για να ακούν πιο καλά».

πρώτο θέμα


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.