Τέσσερις οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας για τα ύποπτα



53ca72a82f21328e5a94f39cd64c7533_SΤέσσερις είναι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας που εμπλέκονται στα 15 ύποπτα ματς, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δελτίο Τύπου η ΓΓΑ.
Πιο χαρακτηριστικά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρει: «Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, τη Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, έγγραφα της ΟΥΕΦΑ, που αφορούν 15 ποδοσφαιρικούς αγώνες των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων, οι οποίοι διεξήχθησαν το 2010 και που φέρονται με διάφορους βαθμούς υπόνοιας, ως προσυνεννοημένοι. Τα παραπάνω έγγραφα παραδόθηκαν στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Με την ως άνω αναφορά, ζητήθηκε η ποινική διερεύνηση των εγκληματικών πράξεων που ενδεχομένως έχουν τελεστεί. Τα έγγραφα της ΟΥΕΦΑ αφορούν 4 ομάδες, οι οποίες κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 αγωνίζονταν στην Σούπερ Λίγκα, 8 ομάδες που αγωνιζόντουσαν στην Β’ Εθνική Κατηγορία και 1 ομάδα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία».

gazzetta.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.