Βελβεντό: Ψηφίζουν και πάλι αποχή



1adeiakalpiΜε πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα αποχή έκλεισαν την περασμένη Κυριακή οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Βελβεντό Κοζάνης, καθώς οι δημότες αποφάσισαν με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αντίθεσή τους για την συνένωση του δήμου τους που επιβάλει ο «Καλλικράτης». Η Επιτροπή Νεολαίας Βελβεντού, κάλεσε τους νέουες και τις νέες να απέχουν από την εκλογική διαδικασία και στον επαναληπτικό γύρο της 14ης Νοεμβρίου.
«Αγωνιζόμαστε για την επαναφορά του Δήμου μας στην τωρινή αυτοδιοικητική του κατάσταση. Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να παραμείνει ο Δήμος μας αυτοδιοικητικά αυτόνομος», δήλωσε χαρακτηριστικά το μέλος της Επιτροπής Νεολαίας Βελβεντού, Δημήτρης Βαρσαμόπουλος. Την πρόταση αυτή «συμμερίζεται» και η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού και ο πρώην δήμαρχος, Θωμάς Μπελιάς, προειδοποίησε ότι «οι πολίτες συνεχίζουν αταλάντευτα τον αγώνα τους και αυτό θα καταδειχθεί στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου». Το ποσοστό αποχής στο δήμο Βελβεντού στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ξεπέρασε το 95%.

zougla.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.