Επαναληπτικές για Περιφέρεια και οκτώ Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας.



ekloges_autodΕπαναληπτικές εκλογές μεταξύ των δύο πρώτων θα έχουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και οκτώ Δήμων μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που διεξήχθησαν χτες.

 Ο Γιώργος Δακής και ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης θα αναμετρηθούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά και την ενσωμάτωση του 97% των ψήφων σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης επαναληπτικές εκλογές θα έχουμε στον Δήμο Κοζάνης μεταξύ του Λάζαρου Μαλούτα και της Άννας Νανοπούλου, στον Δήμο Πτολεμαΐδας μεταξύ της Παρασκευής Βρυζίδου και του Λάζαρου Λωτίδη, στον Δήμο Καστοριάς μεταξύ του Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη και του Κωνσταντίνου Λιάντση, στον Δήμο Φλώρινας μεταξύ του Γιάννη Βοσκόπουλου και του Αιμίλιου Ασπρίδη.

Ακόμα επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στους Δήμους Βοΐου μεταξύ της κας Παναγιώτας Ορφανίδου και του κ. Χρήστου Ζευκλή, στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Μενέλαου Μακρυγιάννη, στον Δήμο Αμυνταίου ανάμεσα στους Μάκη Ιωακειμίδη και Κώστα Θεοδωρίδη, στον Δήμο Δεσκάτης όπου θα αναμετρηθούν ο Νίκος Μίγγος και ο κ. Δημήτρης Καραστέργιος και στον Δήμο

Απευθείας εκλογή έχουμε στον Δήμο Γρεβενών όπου εξελέγη ο Δημοσθένης Κουπτσίδης με ποσοστό 53%, στον Δήμο Ορεστίδος όπου εξελέγη Δήμαρχος ο κ. Δημοσθένης Κεπαπτσόγλου με ποσοστό 65,78%, στον Δήμο Νεστορίου όπου εξελέγη ο κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος με ποσοστό 68,86% και στον Δήμο Πρεσπών όπου εξελέγη ο κ. Βασίλειος Τσέπας με ποσοστό 52,15%.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.