Από το νοσοκομείο… στα μπουζούκια η Ελεονώρα



94A8668739D716961DBA6AA4104D1075Καλά-καλά δεν πρόλαβε να βγει από το νοσοκομείο και πήγε στα μπουζούκια. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φαίνεται ότι είχε ως πρώτο μέλημά της, μετά τις άσπρες ποδίτσες και τους ορούς, να αντικρίσει από κοντά σωρούς από γαρίφαλα και να τα… σπάσει με το «αμόρε» και τους φίλους της υπό τους ήχους του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και των Vegas.
«Βότανα» της είπε ο γιατρός, «Βοτανικό» κατάλαβε εκείνη… Και έτσι, το βράδυ της Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα και δεν έπαψε στιγμή να δηλώνει την παρουσία της στο χώρο και να δείχνει σε όλους πόσο ευδιάθετη είναι, αλλά και πόσο καλά μπορεί και κουνάει τους γοφούς και τη μέση της, αν και πριν λίγες μέρες βρισκόταν σε νοσοκομειακή κλίνη.
Ντυμένη με ροκ στιλ και με ένα σκουλαρίκι σε σχήμα αστεριού που, προφανώς, αναδεικνύει το άστρο της, πέρασε καλά με την παρέα της και, φυσικά, με τον Γιάννη Ολζιέρσκι στο πλάι της, στον οποίο έκανε όλο… τσαλιμάκια και ναζάκια. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Δοκίμασε και τις φωνητικές της ικανότητες, τραβώντας με «κομψό» τρόπο το μικρόφωνο από την αοιδό Πάολα, η οποία δεν φάνηκε να την είχε προσέξει ιδιαίτερα. Χόρεψε, τραγούδησε, ήπιε, πέταξε γαρίφαλα και για ακόμη μια φορά απέδειξε σε όλους ότι ξέρει και μπορεί να περνάει καλά. Τι και αν είναι διάσημη, μπορεί και κάνει ακριβώς ό,τι και οι απλοί άνθρωποι στα μπουζούκια, πρώτο τραπέζι πίστα, βεβαίως.

protothema.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.