Στάζει χολή ο Μουρατίδης! Στόλισε τον Θεοφάνους…



91CDD26FB162289B21FB13CAA0611EACΚαι τι δεν είπε, και τι δεν έσουρε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γιώργο Θοεφάνους.
Άλλο ένα από τα γνωστά σόου στα οποία μας έχει κατά καιρούς συνηθίσει, έδωσε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Ο κριτής του X-Factor, είπε να συντηρήσει λιγάκι την «κόντρα» του με το έτερον ήμισυ κριτή Γιώργο Θεοφάνους. Και τι δεν ξαστόμισε πάλι όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε ότι οι δυο τους αγαπιούνται: «που είδες ότι αγαπιόμαστε;» της απάντησε και συνέχισε να μονολογεί «o Θεοφάνους έχει ημερέψει φέτος γιατί άλλαξε φαρμακευτική αγωγή. Δεν αστειεύομαι, ο ίδιος το είπε!».
Αλλά ο Νίκος Μουρατίδης δεν σταμάτησε εδώ και συνέχισε να του πλέκει το… «εγκώμιο»: «Ο Θεοφάνους αυτοματιάζεται. Άσε που δεν ξεκινάει γύρισμα αν δεν δει πρώτα τη μούρη του στο μόνιτορ». Και συνέχισε: «για τον Θεοφάνους το τραγούδι είναι χρήμα, για μένα είναι τέχνη».
Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση του μουσικοσυνθέτη!
Ο κ. Μουρατίδης δεν παρέλειψε να «περιποιηθεί» και το «Just the 2 of us» που παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Με το γνωστό σλόγκαν «δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση»αλλά «κάθισα να δω το «Just the2 of us» και κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου», ο Νίκος Μουρατίδης χαρακτήρισε «σαχλή και αδιάφορη» την κριτική επιτροπή του ριάλιτι.

πηγή: πρώτο θέμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.