Έπιασαν το… Τζόκερ οι Χιλιανοί μεταλλωρύχοι



EB963C8E7A6EF33419484F302670C276Μοτοσικλέτες, σπίτια -για όσους δεν έχουν-, καθώς και ταξίδια στο εξωτερικό, από ξένες τηλεοράσεις, έχουν προσφερθεί στους 33 μεταλλωρύχους της Χιλής.
Ο εκκεντρικός πολυεκατομμυριούχος και μεγιστάνας στον τομέα των εξορύξεων, Λεονάρντο Φάρκας, ο οποίος έχει ήδη δώσει σε κάθε οικογένεια μία επιταγή 5.000.000 πέσος (7.600 ευρώ), δείπνησε με τους μεταλλωρύχους στην Καλντέρα.
Και οι 33 ήταν παρόντες, σύμφωνα με τον Τύπο, συμπεριλαμβανομένου του Βολιβιανού Κάρλος Μαμάνι, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Έβο Μοράλες και τον Βίκτορ Ζαμόρα.

Περίπου 300 άνθρωποι, ανάμεσα τους… οι μεταλλωρύχοι και οι οικογένειές τους, συμμετείχαν στο δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο κ. Φάρκας ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια μοτοσικλέτα σε κάθε μεταλλωρύχο και ένα σπίτι σε δύο εξ αυτών, στον Κλαούντιο Γιάνεζ και στον Χουάν Κάρλος Αγκιλάρ.

Ακόμη, ανακοίνωσε την υπογραφή μίας επιταγής με πέντε εκατομμύρια πέσος επιπλέον για την Εσπεράντζα, την κόρη του Αριέλ Τικόνα, η οποία γεννήθηκε όσο ο πατέρας της βρισκόταν παγιδευμένος στο ορυχείο, καθώς και για τον Ρίτσαρντ Φερνάντο, το γιο του Ρίτσαρντ Βιγιαροέλ, που γεννήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Τέλος, ο μεγιστάνας προσκάλεσε όλους τους μεταλλωρύχους και τις συντρόφους τους να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα «μπάνγκαλοου», στην ακτή της Χιλής.Σύμφωνα με τον Λεονάρντο Φάρκας, το ορυχείο του Σαν Χοσέ πρέπει να κλείσει και να μην ανοίξει ποτέ ξανά.

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.