Νικηφόρο ξεκίνημα του Ολυμπιακού



AD537055652B4CAD8BE3EF879E10BCCBΟλυμπιακός – Ρεάλ: 82 – 66
Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα με την εντυπωσιακή νίκη επί της Ρεάλ. Η άμυνα ήταν το κλειδί, μαζί με την επιθετική πολυφωνία λύσεων και την κλάση του σέντερ Μπουρούση και του Σπανούλη. Η διαφορά των 16 πόντων προμηνύει…φάπες στους αντίπαλους, αλλά η πρώτη έπεσε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και έδειξε πόσο καλό είναι το κλίμα. Σπανούλης: «Υπάρχει πολύ ταλέντο».
Μετά τον αγώνα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε δηλώσεις και περνώντας από δίπλα του ο Ματ Νίλσεν του έριξε μια φιλική σφαλιάρα στο σβέρκο, κάνοντας άπαντες (και τον ίδιο τον Λουκά) να σκάσουν στα γέλια.
Ο Βασίλης Σπανούλής δήλωσε για μία ακόμη φορά πόσο όμορφα αισθάνεται να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να παίζει γι΄αυτή την ομάδα: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια του κόσμου. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και τους ευχαριστούμε. Αυτό ήταν το πρώτο ματς για μένα στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ένιωσα ωραία. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο κόσμος θέλει να… παίζουμε σκληρή άμυνα και στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο. Παίρνουμε ενέργεια από την καλή μας άμυνα»
«Αυτό ήταν το πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Παρουσιαστήκαμε λίγο νευρικοί, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι, βρεθήκαμε σχετικά νωρίς πίσω με εννέα πόντους. Ωστόσο, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και αποκτήσαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Αντιδράσαμε γρήγορα και επιστρέψαμε. Βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και είχαμε ορισμένες εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση. Αυτό νομίζω ότι θα είναι και το χαρακτηριστικό της ομάδας μας αυτήν τη σεζόν. Η πολύ επιθετική άμυνα, η οποία θα μας δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να στήσουμε τις συνεργασίες μας στην άλλη άκρη του παρκέ».

πηγή: nooz.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.