Πως διαμορφώθηκε το πετρέλαιο θέρμανσης στις πόλεις της Δ. Μακεδονίας



petrelaio4Στα 71 λεπτά το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για την Κοζάνη, όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Κοζάνης Γιώργος Χατζηκυπραίος . Ο κ. Χατζηκυπραίος τόνισε πως πέρυσι η διακύμανση ήταν μεγάλη, πάνω από 15 λεπτά, από την αρχή της διανομές μέχρι το τέλος της χειμερινής περιόδου η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Επίσης ο κ Χατζηκυπραίος σημείωσε πως η ζήτηση είναι πολύ χαμηλή μέχρι σήμερα.
Στα 70-72 λετπά το πετρέλαιο θέρμανσης στα Γρεβενά
Αυξημένες σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή είναι οι παραγγελίες του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Γρεβενών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Βενζινοπωλών, Γιάννη Παπαζήση, αφού όπως τονίζει φέτος οι θερμοκρασίες έπεσαν αισθητά. Σε ότι αφορά την τιμή πώλησης ο κ. Παπαζήσης είπε ότι αυτή αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 70 και 72 λεπτά του ευρώ, το λίτρο, σε σχέση με τα 52-53 λεπτά που ήταν η τιμή πριν ένα χρόνο.
Στα 71-73 λεπτά η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Καστοριά
Στον νομό Καστοριάς η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να κυμανθεί στα 71 με 73 λεπτά το λίτρο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γραμματέας του Σωματείου Βενζινοπωλών Καστοριάς Λάζαρος Ζήσης.

πηγή: www: tvradio.ert.gr/radio/localcat

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.