Ξαναχτύπησαν οι ιερόσυλοι των νεκροταφείων



343C837EEBDF9BBCFF320EFFBC46B8E8Επί  δέκα ημέρες οι αστυνομικοί  στην ευρύτερη περιοχή του  δήμου Πτολεμαΐδας στήνουν ενέδρες  για να εντοπίσουν τους ιερόσυλους  που κρύβονται πίσω από τα  αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπής μπρούτζινων αντικειμένων από τα νεκροταφεία του χωριού Περδίκκας. Όμως, εκείνοι χτύπησαν σε άλλη περιοχή!
Η νέα λεηλασία έγινε στα κοιμητήρια του Εμπορίου, έδρα του δήμου Μουρικίου Κοζάνης, όπου οι άγνωστοι δράστες λεηλάτησαν τα μνήματα και άρπαξαν δεκάδες μπρούτζινα ανθοδοχεία, καντηλέρια και θυμιατά! Έκπληκτοι οι κάτοικοι που επισκέφθηκαν τα μνήματα προσφιλών τους προσώπων, διαπίστωσαν την βεβήλωση των μνημάτων και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αμέσως  ξεκίνησαν νέες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των θρασύτατων ιερόσυλων, που προφανώς κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα με σκοπό να τα πουλήσουν για ανακύκλωση. Όμως, ούτε αυτή τη φορά οι άνδρες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας κατάφεραν να ανακαλύψουν κάποιο ίχνος των δραστών, οι οποίοι φαίνεται πως γνωρίζουν άριστα την περιοχή.

πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.