Εντυπωσιακός στο Κ-1 MAX ο Ζαμπίδης



zambo_chahid_1Ο “Iron Mike”, μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα για τη φάση των “16”, που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όσων τον παρακολούθησαν, πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Ολλανδομαροκινό Chahid “The Pitbull” Oulad El Hadj, περνώντας στους 8 καλύτερους μαχητές του κόσμου στο K-1 MAX που διεξάγεται στην Κορέα.
Με την έναρξη του αγώνα, ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε πολύ επιθετικά, κάνοντας πράξη αυτό που δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μια μέρα νωρίτερα, πως ο αντίπαλός του θα περάσει δύσκολες στιγμές μέσα στο ρινγκ!
Στο 2ο γύρο, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα, κατάφερε να… ρίξει κάτω δύο φορές με knock down τον αντίπαλό του, φτάνοντας πολύ κοντά στο knock out. Ο Chahid όμως, δικαιολογώντας εν μέρει το προσωνύμιο του “Pitbull” σηκώθηκε και προσπάθησε να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση.
Ο 3ος γύρος ήταν ένας πραγματικός πόλεμος με τους δύο μαχητές να ανταλλάσσουν συνεχόμενα χτυπήματα και τους παρουσιαστές του event αλλά και το κοινό να παρακολουθούν εκστασιαμένοι τη συγκλονιστική αναμέτρηση.
Το τέλος του αγώνα βρήκε το κοινό όρθιο να αποθεώνει τους αθλητές για το εκπληκτικό θέαμα που προσέφεραν, έχοντας όμως όλοι την αίσθηση πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν ο ξεκάθαρος νικητής. Όμως οι Γιαπωνέζοι κριτές είχαν διαφορετική άποψη, αποφασίζοντας πως ο αγώνας έπρεπε να πάει σε extra round!
Στον επιπλέον γύρο, επιβεβαιώθηκε εκ νέου η ανωτερότητα του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος με ένα δυνατό κροσέ τον έβγαλε για τρίτη φορά knock down και σχεδόν ΚΟ που όμως τελικά γλίτωσε από το καμπανάκι που σήμανε το τέλος του αγώνα! Με την ανακήρυξη του ως νικητή, πνίγηκε στις αγκαλιές της ομάδας του που την αποτελούσαν οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου και η manager του Τόνια Φουσέκη, ενώ σχολιαστές των καναλιών, ειδικοί και μη, χαρακτήρισαν τον αγώνα ως τον καλύτερο και θεαματικότερο που έχουν δει ποτέ, εκθειάζοντας τον απόδοση και το στυλ του Ζαμπίδη!
Με τη νίκη του αυτή ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 143 επιτυχιών σε 160 αγώνες, με 84 knock outs, και ο επόμενός του αγώνας θα είναι στο Τόκιο της Ιαπωνίας στις 8 Νοεμβρίου, στη φάση των “8”, όπου μέσα σε ένα βράδυ, κερδίζοντας τρεις αγώνες, θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο του Κ-1 ΜΑΧ!
Ο “Iron Mike”, ικανοποιημένος από την απόδοσή του και το αποτέλεσμα του αγώνα, δήλωσε: “Χαίρομαι πολύ που κέρδισα έναν τόσο δυνατό και σημαντικό αγώνα και φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών αυτών που πιστεύουν σε μένα! Επίσης η προετοιμασία μου απέδωσε σε πολύ υψηλό βαθμό και πλέον η προσοχή μου είναι στραμμένη στην επόμενη τελική φάση των 8 καλύτερων μονομάχων στο κόσμο”.


πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.