GLOBE: “Prince Charles is gay!”



11princeΟ πρίγκιπας Κάρολος είναι ομοφυλόφιλος γράφει με κεφαλαία γράμματα το εξώφυλλο του περιοδικού GLOBE.

Αναφέρει μάλιστα ότι… διατηρούσε σχέση με τρεις άντρες και ότι ένας από αυτούς ήταν ένας υπηρέτης του Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ίδια η Καμίλα δήλωσε πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι gay, αλλά και ότι ο γάμος του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα παιδιά ήταν απλά για ξεκάρφωμα. Το ξένο δημοσίευμα γράφει επίσης ότι η Νταϊάνα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις επειδή γνώριζε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο για τον πρίγκιπα. Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα βρετανικά έντυπα ιδιαίτερα το 2003 όταν ένας από τους μπάτλερ του παλατιού δήλωσε ότι ήταν μπροστά σε ένα άσεμνο επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μπορεί να μην αποκάλυψε ποιο είναι το μέλος, ωστόσο, όλες οι υποψίες στράφηκαν στο πρόσωπο του Κάρολου.
Το περιοδικό στο εξώφυλλο του αναφέρει επίσης, ότι υπάρχουν σοκαριστικές λεπτομέρειες, τις οποίες ο πρίγκιπας έκρυβε τα τελευταία 30 χρόνια.

Την ίδια στιγμή, όμως, ξένα blogs βγαίνουν να υπερασπιστούν τον πρίγκιπα Κάρολο και αναφέρουν πως έχει γίνει λάθος και ότι ομοφυλόφιλος δεν είναι ο Κάρολος, αλλά κάποιος άλλος πρίγκιπας και μάλιστα πολύ νεότερος του. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως “gay” είναι ο “Prince Hot Ginge”, όπως τον ονομάζουν και ότι το περιοδικό μιλά για “λάθος πρίγκιπα”.

 

πηγή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.