Υδροχόος

Ένας κάπως δύσκολος μήνας για εσάς, όπου θα εστιαστείτε σε θέματα του παρελθόντος και δεν θα έχετε και τόσο έντονο επίπεδο δημιουργικότητας.

Να είστε προσεκτικοί με τον εγωισμό σας για να πάρετε το καλύτερο. Κάποιες αρνητικές σκέψεις που σχετίζονται με συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος, θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν άγχος. Καταβάλετε προσπάθειες ώστε να παραμείνετε θετικοί και να διώξετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας.

Στη σταδιοδρομία σας θα υπάρχει ανάκαμψη μετά από κάποιες μικρές δυσκολίες. Θα υπάρξει καλύτερη κοινωνική δικτύωση και ευκαιρίες ανάπτυξης. Θα πρέπει να κρατήσετε τις σκέψεις σας θετικές και να μην καταβάλλεστε από αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει κάποια εχθρότητα στην εργασία σας αλλά εσείς καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε με την κατάσταση και να περιμένετε. Οι συνάδελφοι σας θα είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε πιθανή αντιπαράθεση.

Τα έσοδα σας θα είναι θετικά και με καλή ροή κατά την διάρκεια ολόκληρου του μήνα. Οι επενδύσεις θα είναι επικερδείς και θετικές. Αποφύγετε όμως να κάνετε νέες επενδύσεις.

Ο έρωτας, για τους αδέσμευτους θα είναι κατά κάποιον τρόπο αδιάφορος για σας. Η καριέρα σας και άλλες πιέσεις, θα κρατήσουν την προσοχή σας μακριά από την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε σε μια σχέση, αυτό το μήνα θα μπορούσατε να δείτε θετικές μακροπρόθεσμες εξελίξεις.

Προσέξτε τις συγκρούσεις για ζητήματα του παρελθόντος γιατί η υπομονή σας θα εξαντληθεί και θα ξεσπάσετε. Να είστε προσεκτικοί.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.