Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο Κοζάνης



Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο Κοζάνης

ilektroneomag1

* Νέο κατάστημα στην Πτολεμαΐδα στην οδό Διαδόχου Παύλου 14, τηλέφωνο 6942202514

 

http://510.gr/

Στο κατάστημα μας στην Κοζάνη, Παύλου Μελά και Επισκόπου Βενιαμίν Γωνία, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από συσκευές άλλα και υγρά αναπλήρωσης στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επισης σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκευάσετε μέρη του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου μιας και είμαστε από τα λίγα καταστήματα τα οποία παρέχουνε service στις συσκευές του και όχι μονο.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα άριστα προϊόντα μας άλλα και τις χαμηλές μας τιμες.

Παραγγελίες από το site του Ηλεκτρονικοτσιγαράδικου Κοζάνης στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

http://510.gr/

ilektronikotsignew123

Δώστε τώρα την παραγγελία σας μέσα από το site του Ηλεκτρονικοτσιγαράδικου Κοζάνης,  στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω “Αντικαταβολής” στον χώρο σας.

Τα μεταφορικά κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ (ανάλογα με το που βρίσκεστε, σύμφωνα με την αξία της παραγγελίας σας, πόσο ζυγίζει η παραγγελία σας κτλ).

Αυτό που πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψη είναι πως η κάθε εταιρία που κάνει μεταφορές προϊόντων πρέπει να πληρωθεί για τις υπηρεσίες της. Εμείς δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας για αποστολή των προιόντων στον χώρο τους χωρίς την χρέωση μεταφορικών εφόσον  η παραγγελία τους ξεπερνάει τα 39€ ή αν η πληρωμή της αποστολής προηγηθεί μέσω Paypal (ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας).

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Kanger, Ηλεκτρονικά Τσιγάρα JustFog, Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Janty, Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Joyetech, Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Medicre, Ηλεκτρονικό Τσιγάρο MOD.

 


zfcdghz

Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο Κοζάνης
Παύλου Μελά και Επισκόπου Βενιαμίν Γωνία
Τηλέφωνο: 6942202514
E-mail: ilektronikotsigaradiko@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/e.tsigaradiko

http://510.gr/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.