Νέα πρόσωπα στην παράταξη του Λάζαρου Μαλούτα «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης» – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της παράταξης



Την Πέμπτη 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης”, με επικεφαλής τον κ.Λάζαρο Μαλούτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, νέα πρόσωπα και ηχηρά ονόματα θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Μαλούτα.

Το θέμα της ηγεσίας ξεκαθαρίστηκε, αφού ο κ. Κώστας Κυριακίδης, δήλωσε ότι επιθυμεί να ηγηθεί της παράταξης, ενώ για χάρη της ενότητας της παράταξης, αλλά και δηλώντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Μαλούτα, θεωρεί χρέος του να υποχωρήσει σε αυτή του την επιθυμία.

Ο κ. Λάζαρος Μαλούτας έπειτα από επικοινωνία του KOZANILIFE.GR, δήλωσε:

«Δύο ήταν τα χαρακτηριστικά αυτής της συγκέντρωσης, η ενότητα και η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος όπου εκφράστηκαν απόψεις σε κλίμα ενότητας και στήριξης. Ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα στη σε αυτή τη συγκέντρωση, ήταν η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Νέα πρόσωπα στην παράταξη του Λάζαρου Μαλούτα «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης» – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση της παράταξης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.