Πολιτιστική εβδομάδα Αγία Μαρίνα 2018 στην Λευκόβρυση – Δείτε τις εκδηλώσεις



Και φέτος τολμούμε να κάνουμε το όνειρο πράξη. Ελάτε να ανακαλύψουμε μέσα σε όλη αυτη την μαυρίλα, πράγματα που είχαμε λίγο πολύ ξεχασμένα, αξίες του προχθές..

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2018

•ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ <<Ηκαρδία της βασιλοπούλας>> της Πηνελόπης Δέλτα.Από την Τοπάλη Αναστασία .

• ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ <<Έργατα και δουλείας>> Θεατρικό δρώμενο από την Θεατρίκη ομάδα του
Χορευτικού Ομίλου <<ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ>>

• ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ <<Στην μνήμη της Ανθής>> Συμμετέχουν – Κώστας Γεροκώστας(τραγούδι-μπουζούκι),
Κωνσταντίνα Τεντόγλου(φωνή), Χάρης Μαυρομάτης(μπουζούκι),Στέφανος Σεβίλογλου(μπουζούκι),Στέλιος Δουγαλής(πλήκτρα),Συμμετέχει η ορχρήστρα του συλλόγου.

• ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Ήώς Ποντιακής Παράδοσης. Νεαροί καλλιτέχνες και χορευτές, της ευρύτερης περιοχής, μας δίνουν την ελπίδα της συνέχειας του ποντιακού ελληνισμού. Θα χερέψουν τα χορευτικά του συλλόγου μας και Χορευτικός Όμιλος <<Αντάμωμαν>> & Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Κλείτους

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. Θεοδωρίδη Παναγιώτη(τραγούδι),Σοφιανίδη Γιώργο(τραγούδι),Τσακαλίδη Χάρη(λύρα),Ζυμπάς Γιάννης(λύρα),Σαχταρίδου Ειρήνη(αγγείο),Σαββίδη Κώστα(νταούλι),Αθανασιάδη Κώστα(ντραμς),Τσενεβεζίδη Παναγίωτη(πλήκτρα).

• ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ & ΛΑ’Ι’ΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. Με το μουσικό σχήμα <<ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΟΡΟΙ>> Συμμετέχει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ. Θα χορέψουν τα χορευτικά του συλλόγου μας και Μικρασιάτικου Συλλόγου Κοζάνης.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 9.00 μ.μ.

Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος «Διγενής Ακρίτας» Λευκόβρυσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.