Αυτοί είναι οι πρώτοι 52 μαθητευόμενοι πιλότοι από το Ιράκ στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Έφτασαν στην Κοζάνη οι πρώτοι 52 μαθητευόμενοι πιλότοι της εταιρίας Egnatia Aviation από το Ιράκ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την πρώτη συνάντησή τους με τους ανθρώπους της εταιρίας Egnatia Aviation που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018 στο Κοβεντάρειο της Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”722″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

8 σχόλια στο άρθρο “Αυτοί είναι οι πρώτοι 52 μαθητευόμενοι πιλότοι από το Ιράκ στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Έγινε όλη αυτή η επένδυση με τη σχολή στην πόλη μας αλλά για θέσεις εργασίας ούτε λόγος. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Ούτε καν στα κεντρικά της σχολής στην Καβάλα. Ή μήπως τακτοποιησαν πάλι τα δικά τους παιδιά?

  2. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ… ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ… ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.