Η παιδική παράσταση «Μια φορά κι ένα… τσουκάλι» σε περιοδεία από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης



Το Θεατροδρόμιο Κοζάνης παρουσιάζει την καλοκαιρινή παιδική παράσταση «Μια φορά κι ένα… τσουκάλι!».Η παράσταση θα περιοδεύσει σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Πρόκειται για μια διαδραστική παραμυθοπαράσταση γεμάτη τεντζερέδες, κουτάλες και πιρούνες, μπαχαρικά και νοστιμιές που μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα και πάλι πίσω…

«Μέσα σε ένα τσουκάλι ρίχνουμε μια φρέσκια ιδέα, έναν νόστιμο βασιλιά, μια μελιστάλαχτη μαγείρισσα, έναν ξινό έμπορο, έναν λυπημένο νέο και τη λύπη του μαζί, τρεις ουγγιές κουρσάρους, μισή οκά σαπουνόφουσκες, τρεις ηθοποιούς και άφθονη παραδοσιακή μουσική. Ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε μια σταγόνα μέλι. Περιμένουμε μέχρι να ‘ρθουν τα πάνω κάτω… Μόλις εξατμιστεί η λύπη και μας γαργαληθεί η μύτη, πασπαλίζουμε με το μυστικό συστατικό που κάνει τα πάντα πιο νόστιμα από ποτέ! Σερβίρουμε απ’ ευθείας απ’ το τσουκάλι σε μεγάλα και μικρά παιδιά…»

Συντελεστές παράστασης:

Σύνθεση κειμένου: Ελένη Βαρελτζή
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία: Στέλιος Χλιαράς
Φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος
Μουσική επιμέλεια:Γιάννης Παπαδημητρίου

Παίζουν:

Αδριάνα Δαβιδοπούλου
Κων/νος Κοζικόπουλος
Στέλιος Χλιαράς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.