Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος: «Μακάρι να βρισκόταν Ρώσος χορηγός και θα του έκανα και ανδριάντα» – Δείτε το βίντεο



‘Μακάρι να βρισκότανε Ρώσος χορηγός να μου έφτιαχνε το Γηροκομείο, που έχω 71 παππούδες και γιαγιάδες, χωρίς χρηματοδότηση, και με αποδείξεις και με γράμματα και θα του έφτιαχνα και ανδριάντα” τόνισε στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, για τα σενάρια χρηματισμού Ιεραρχών από Ρώσους.

Ο Μητροπολίτης Παύλος συμπλήρωσε ότι: ”όχι κάτω από το τραπέζι αλλά να μου πει πάρτε Σεβασμιώτατε αυτό το φάκελο. Πάρε την απόδειξή σου παιδί μου, πάρε και τα γράμματά σου, πάρε και τα φορολογικά σου, πάρτα και όλα. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι όταν δεν μπορούμε τί να κάνουμε, προσπαθούμε να κατασκευάσουμε μυθεύματα και η ποιμαίνουσα Εκκλησία είναι πάντα ευάλωτη για ότιδήποτε βγάλουνε οι άρρωστοι εγκέφαλοι ή ανεγκέφαλοι”.

”Μην ακούσετε σε λίγο να πούνε ότι και ο Μητροπολίτης Κοζάνης χρηματίζεται από την Αμερική. Τόσα χρόνια έκανα στην Αμερική, πράγματι με ενισχύουνε οι άνθρωποι και για το γηροκομείο μου και για όλα τα πράγματα. Αυτό δηλαδή είναι μομφή;” τόνισε ο Σεβασμιώτατος.

Για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε: ”Τώρα θα πούνε για τον Άγιο Αλεξανδρουπόλεως, έναν νέο άνθρωπο που δίνει μάχες εκεί πάνω, που είναι η πόρτα του Σουλτάνου. Που δίνει μάχες και εκείνος και οι Μητροπολίτες της Θράκης”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου:

Από το romfea.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος: «Μακάρι να βρισκόταν Ρώσος χορηγός και θα του έκανα και ανδριάντα» – Δείτε το βίντεο

  1. ΑΠΟ 1/1/19 ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ --ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ---Κ Ο Ι Μ Α Τ Α Ι

    - Edit

    Απαντήστε

    ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.