Ταξίδεψε μουσικά το κοινό της Κοζάνης ο Μανώλης Λιδάκης στο Στέκι του Φιλοπρόοδου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Άλλη μια όμορφη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στο Στέκι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου στην Κοζάνη. 

Στο πλαίσιο των πλούσιων καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου, ο Μανώλης Λιδάκης ταξίδεψε μουσικά το κοινό της Κοζάνης με τα τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που ερμήνευσε. 

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την μουσική βραδιά του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης με τον Μανώλη Λιδάκη:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”729″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Ταξίδεψε μουσικά το κοινό της Κοζάνης ο Μανώλης Λιδάκης στο Στέκι του Φιλοπρόοδου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Θα ήθελα να αναφέρω ότι πλην την εξαιρετική ερμηνεύτρια που ανέβηκε και τραγούδησε καταπληκτικά , όλη η υπόλοιπη μουσική βραδυά θύμιζε παρωδία, υπήρχαν στιγμές που ο μεγάλος αυτός ερμηνευτής που όλοι τον θαυμάσαμε μέσα από την φωνή του ήταν λες και υποτιμούσε την νοημοσύνη μας τουλάχιστον έτσι ένιωθα εγώ. Σεβαστό το ότι είναι και αυτός άνθρωπος και όπως όλοι μας περνάει κάποιες δυσκολίες είτε προσωπικά είτε στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά το μεγαλύτερο προτέρημα είναι να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή ώστε να σε θυμούνται για της επιτυχίες σου και να μην διασυρεσαι δημοσίως γιατί Καλώς ή κακώς αυτό που μένει είναι πάντα η τελευταία εικόνα.

    1. ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ! ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ…..ΚΡΙΜΑ ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.