Κ. Κύργιας: «Τι εννοεί ο Δήμαρχος Κοζάνης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών με τις αιχμές για ατασθαλίες και τα μπλε τετράδια και βιβλία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής;»



Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γ. Βαλαή έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτοι Πολίτες» κ. Κ. Κύργιας, με αφορμή προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ήταν επεισοδιακό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κύργιας ανέφερε πως ο Δήμαρχος Κοζάνης άφησε αιχμές για ατασθαλίες και για κάτι που κρύβεται κάτω από το χαλί, όπως χαρακτηριστικά είπε και αφορά την προηγούμενη δημοτική αρχή. Επίσης, ο κ. Βαλαής μίλησε για μπλε τετράδια και βιβλία. Το ερώτημα που έθεσε ο κ. Κύργιας είναι τι ακριβώς εννοούσαν με όλα αυτά, μιας και έχουν περάσει και 4 χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων τους στο Δήμο Κοζάνης.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, ανέφερε πως στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθει κατά τη διάρκεια της συζήτησης του απολογισμού του 2017 τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Κ. Κύργιας: «Τι εννοεί ο Δήμαρχος Κοζάνης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών με τις αιχμές για ατασθαλίες και τα μπλε τετράδια και βιβλία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής;»

  1. Λαικισμός σε άλλο level…ούτε ο Κουκουλούπουλος τέτοια στάση στα πολιτικά δρώμενα…Και θέλει ο τυπος να βγει και δήμαρχος…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.