Κάλεσαν την Αστυνομία στην φιλανθρωπική συναυλία για τον Αλέξανδρο στην πλατεία της Κοζάνης!



Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική ροκ συναυλία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 12χρονο Αλέξανδρο (κλικ εδώ).

Ο κόσμος για ακόμη μία φορά αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, όπως κάνει πάντα άλλωστε, όμως δεν έλειψαν και «αυτοί», που δεν δίστασαν να μπλοκάρουν την ενέργεια αυτή καλώντας την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, λίγο μετά τις 23:00, η Αστυνομία κατόπιν καταγγελίας που δέχτηκε από πολίτη βρέθηκε στο σημείο και ζήτησε να διακοπεί η συναυλία. Η συναυλία διακόπηκε λίγο αργότερα, ενώ όσοι παρευρίσκονταν εκεί, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το συμβάν.

Το γεγονός αυτό δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αφού ο «εφιάλτης» του κέντρου σχεδόν σε κάθε είδους συναυλία, αλλά και σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνουν τα καταστήματα εστίασης του κέντρου, έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία με αποτέλεσμα να πηγαίνει στράφι ότι έχει διοργανωθεί και να λήγει άδοξα.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη και στη συναυλία των Λασσανείων με τον Απόστολο Σιαραμπή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουλίου, με τη συγκεκριμένη μουσική βραδιά στην πλατεία της Κοζάνης να διακόπτεται άδοξα.

Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή συναυλία, ήταν μία πρωτοβουλία γεμάτη ανθρωπιά προκειμένου να βοηθηθεί ένας συμπολίτης μας, ένα παιδί που αγκάλιασε όλη η Κοζάνη. Φαίνεται ότι αυτό από μόνο του δεν ήταν ένας σημαντικός λόγος για κάποιους άλλους που ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο. Ας ελπίσουμε, να μην χρειαστούν ποτέ την ίδια αγκαλιά.

Ενδιαφέρον έχει, αν θα παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και στις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών, που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Κατσίκα, ο οποίος διοργάνωσε όλη την πρωτοβουλία αυτή, το πόσο που συγκεντρώθηκε από τη φιλανθρωπική συναυλία της Πέμπτης, ανέρχεται στα 2.300 ευρώ περίπου.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους γονείς του Αλέξανδρου κι από εμένα προς τον κόσμο αλλά και σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία .Το ποσό που μαζεύτηκε 2343, 47 ευρώ. Σας ευχαριστούμε.»

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

28 σχόλια στο άρθρο “Κάλεσαν την Αστυνομία στην φιλανθρωπική συναυλία για τον Αλέξανδρο στην πλατεία της Κοζάνης!

  1. Και μου ελεγαν οτι αν δεν εχουν συμφερων ουτε καλημερα δεν σε λενε στην κοζανη και δεν το πιστευα…….

  2. Εγω που ημουν εκει χθες ηταν τοσο αθλια η καλυψη του ηχου και τοσο δυνατη που με επιασε πονοκεφαλος και εφυγα.. ποσο μαλλον θα ενοχλουσε τους περιοικους,. δε δινω δικαιο σ αυτον που εκανε καταγγελια αλλα ας κοιταξουμε και λιγο το θεμα ηχου,, και για μας να μας παιρνουν τα αυτια και να μην ενοχλουν και τους γυρω. Ελπιχω να βρεθει μια χρυση τομη για το Ροκκο

    1. Και unplugged να ήταν η συναυλία πάλι αστυνομία θα φώναζαν, είμαι σίγουρη!
      Και τα μαγαζιά που έχουν πρόβλημα με το θέμα αυτό, τι νομίζεις, έχουν δυνατά τη μουσική;;;

      1. Πολυ πιθανον να μην ησουν χθες στη συναυλια. Ημουν παρων σχεδον σε ολες. Τετοια παραφωνια δεν εχω ξανακουσει. σιγουρα τις καφετεριες τις βολευει αυτη η κατασταση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ισως αν ειχανε πιο ποιοτικη καλυψη και πιο χαμηλα την ενταση να ηταν πιο ανθρωπινα για μας τους παρεβρισκομενους και θα ενοχλουσε λιγοτερο τους περιοικους. Γιατι πρεπει παντα να φταιει αυτος που θα χασει τον υπνο του και γιατι τοση απαξιωση των ανθροπων που μενουν γυρω

  3. Παιδιά δεν είναι το ίδιο να είναι 3 το πρωί και να παίζει τέρμα και μια συναυλία που κρατά το πολύ μέχρι τις 12 και δίνει χαρά σε τόσο κόσμο η ακόμη περισσότερο είναι για καλό σκοπό.

  4. Ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία μπορεί να μη ήξερε τον σκοπό για τον οποίο γινόταν η συναυλία . Ειναι σίγουρο οτι η ηχητική ήταν απαράδεκτη και κάποιος υπεύθυνος θα έπρεπε να παρέμβει .
    Βέβαια οι γενικεύσεις περί Κοζανιτών και συμφερώντων (συμφερόντων είναι το σωστό) όσο και για τις κατσίκες είναι λαϊκισμοί προς εντυπωσιασμό και τίποτα παραπάνω

  5. Μόνο για τζάμπα κρασί, μπρε μπρε και να φοράνε τις @@@@@ στο κεφάλι. Για τίποτα άλλο δεν είναι.

  6. Η αστυνομία γιατί πήγε;Να μην πήγαινε!Δεν ήξεραν ότι είναι για τον Αλέξανδρο;Ντροπή και σ’ αυτούς και σ αυτόν που έκανε την καταγγελία! Κατά τα άλλα είναι κοντά στον πολίτη! αισχος!

  7. Σε ροκ συναυλίες πολλές φορές “τσιριζουν” και φωνάζουν άγρια. Αν προστεθεί και η κακή ηχοληψία φανταστείτε το αποτέλεσμα. Αν ήταν π.χ εντεχνα τραγούδια ίσως άντεχαν περισσότερο. ..

  8. Οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν της καταγγελίες αυτές τους ξέρουμε .
    Είναι γραφικοί βγήκαν στη συντάξει από τα 55
    Με εφάπαξ και παχουλή σηνταξει μένουν σε ένα διαμέρισμα κλουβί και δεν ξέρουν τη τους
    Φταίει .Ειναι και χορτάτοι και αν πέθανε το
    Παιδί του άλλου η αν δεν έχει να φάει ο αλος
    Δεν τους ενδιαφέρει αυτοί να είναι καλά
    Και αν αρπάξουν και κάτι ακόμα καλύτερα !

    1. Αυτό το fb και το ιντερνετ γενικότερα,δίνει την ευκαιρία στον κάθε παπάρα να γράφει την @@@@@@ του(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)και όποιον πάρει ο χάρος.ΕΛΕΟΣ!!!!!!

  9. Εγώ ένα ξέρω ότι, ότι γίνεται σ αυτή την πόλη πάντα θα υπάρχει κάποιος περίεργος για να χαλάσει μια εκδήλωση που είναι είτε για διασκέδαση είτε για κάποιο σκοπό…. Μες την μουχλα είναι κάποιοι άνθρωποι και ας μην περιμένουμε να βγουν από την μουχλα τους… Επειδή υπάρχει τέτοιος κόσμος είναι έτσι αυτή η πόλη και δεν πρόκειται να αλλάξει.. Δεν ξέρω αν αυτοί που τα κάνουν αυτά πληρώνονται από κάπου αλλά πολύ πιθανό μου φαίνεται… Δεν υπάρχει υποστήριξη σε τπτ σε αυτή την πόλη… Σας ενοχλεί τόσο πολύ πια μια συναυλία που κρατάει μέχρι τις 12? Τρελά κόμπλεξ. Καθίστε σπίτια σας και βουλωστε τα αυτιά σας απλά τα πράγματα

  10. Το ότι τραβάνε καποιοι κόμπλεξ με τετοια ζητήματα το ξέρουμε εδω και χρόνια…διαφορετικά δεν θα ήταν τόσο πεθαμένη αυτή η πόλη και μίζερη οπως αυτούς που επιδιώκουν με καθε προσπάθεια που γινεται μεσω φιλανθρωπικών συναυλιων η μη…Το πρόβλημα υπήρχε πάντα και η αιτία είναι τα κολλημένα οπισθοδρομικα μυαλα τους…καμια κατανόηση σε τπτ….ξεκαθαρα

  11. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τσακωθεί με τον δήμαρχο και πάντα θα παίρνει τηλέφωνο στις 23:05 που αρχίζει η ώρα κοινής ησυχίας. Θεωρεί ότι έτσι εκδικείται. Όσο για την αστυνομία Έλεν είναι αναγκασμένοι να πάνε.

  12. για να διακόπτεται μια συναυλία κάποιος λόγος θα υπάρχει. δεν δίνονται άδειες από τις υπηρεσίες δήμου κ περιφέρειας; αν ξέρει κάποιος ας μας πει υπεύθυνα

  13. Υπήρχε άδεια Όλα ήταν κανονικά Αλλά ας μη κολλάμε σ έναν κομπλεξικό Αλλά στους πολλούς που στάθηκαν σ αυτη την συναυλία

  14. Γιάννης Παπαδόπουλος

    - Edit

    Απαντήστε

    Η εξυπνάδα του δήμου να χρησιμοποιεί το ποιο πολυσύχναστο μέρος ( την πλατεία ) για να φαίνεται ότι κάτι κάνει πολιτιστικά πρέπει να αλλάξει …
    Ας πάει στο γήπεδο και εφόσον είναι τόσο σημαντικό το πολιτιστικό πρόγραμμα να τραβήξει κόσμο εκεί .

    Μες τη πλατεία με 9 τρεισεκατομιρια ντεσιμπέλ ήχο …………με το ζόρι να πολιτιστικόποιήσει τούς περαστικούς !!!!!
    Ε άι συχτιρ.

  15. Το ίδιο έγινε και στη συναυλία με τη Μαίρη χανιωτη και τους “δραπετες”. Και εκεί κάποιος κύριος ήρθε στην ορχήστρα και διαμαρτυρηθηκε και ήταν μόλις δέκα και μισή

  16. Ασφαλώς και βλέπω θετικά τον λόγο πραγματοποίησης της συναυλίας μα προσπαθώ να καταλάβω επίσης το τι περνάνε οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης. Ίσως μια λύση θα ηταν να πραγματοποιηθει σε άλλο χώρο, ίσως στο γήπεδο που επίσης είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή μα δεν έχει το θέμα της απίστευτης φασαρίας και θορύβου των καταστημάτων να αντιμετωπισει καθημερινά.
    Με πιο καλή οργάνωση δε θα δημιουργείται τόσο μεγάλο πρόβλημα κσι συγχρόνως θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με τον εκάστοτε σκοπό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.