ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Persona non grata οι επενδυτές σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη



Οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Μελίτης έστειλαν σήμερα ένα μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΔΕΗ όσο και –κυρίως- προς τους υποψήφιους «επενδυτές».

Η κατάληψη της πύλης του ΑΗΣ ήταν η απάντηση των εργαζομένων στη σημερινή απόπειρα ενημέρωσης των «επενδυτών» αλλά και μια φιλική σύσταση για τις διαθέσεις που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέσεις που δεν θα πρέπει να αγνοηθούν.

Πρωτίστως, εκείνοι που δεν πρέπει να αγνοήσουν το κλίμα είναι οι «πρόθυμοι της διοίκησης». Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Δεητζήδες που θήτευσαν ή θητεύουν σε θέσεις διοικητικών συμβουλίων του Ομίλου ΔΕΗ και σήμερα υποστηρίζουν τη διαδικασία της «αποεπένδυσης» ή εργάζονται για αυτήν, ότι οι συμπεριφορές αυτές είναι απαράδεκτες και το καλύτερο για εκείνους αλλά και για την υστεροφημία τους θα ήταν να παραιτηθούν…

Είναι λυπηρό ότι οι συνάδελφοι αυτοί συνοδεύουν και να ξεναγούν τους «επενδυτές»… Δεν θα ήθελαν να τους ακολουθεί ο χαρακτηρισμός του «ατζέντη συμφερόντων» …

Τέλος, ας αναλογιστούν το μέγεθος του επιχειρούμενου «εθνικού εγκλήματος» και τη γνωστή παροιμία του λαού μας «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα…»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.