Άνοιξε τις πύλες του το αεροδρόμιο της Κοζάνης για την Egnatia Aviation και τον κόσμο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αεροπλάνα της εταιρίας εκπαίδευσης πιλότων Egnatia Aviation είχαν την ευκαιρία όσοι επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο της Κοζάνης το πρωί της Κυριακής 15 Ιουλίου 2018. 

Τέσσερα αεροπλάνα της εταιρίας που βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Κοζάνης, κέρδισαν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτά ενώ οι άνθρωποι της Egnatia Aviation έλυσαν κάθε απορία.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”728″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Άνοιξε τις πύλες του το αεροδρόμιο της Κοζάνης για την Egnatia Aviation και τον κόσμο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Τώρα μόνο λείπει να επισκευάσουν το δρόμο μέχρι το αεροδρόμιο που είναι εντελώς παρατημένο εδώ και χρόνια !!!!!

  2. που είναι ρε παιδιά ο Τάκης ο θρύλος του αεροπτερισμού που δεν υπήρχε παρέλαση (11η, 28η, Οκτώβρη, κτλ.) που να μην κάνει τις υπερπτήσεις του πάνω απο την Κοζάνη;! Τιμόμενο πρόσωπο θα έπρεπε να ήταν σε τέτοια εκδήλωση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.