Νέο θανατηφόρο δυστύχημα έξω από την Πτολεμαΐδα έπειτα από την τρελή πορεία αγροτικού αυτοκινήτου – Δείτε το βίντεο



Νεκρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός του μικρού ΙΧ αγροτικού ημιφορτηγού αυτοκινήτου ο οποίος και διέγραψε μια τρελή πορεία πριν ανατραπεί και βρεθεί εκτός του οχήματος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πάνω από 150 μέτρα τρελής πορείας διάγραψε το ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο ξεφεύγοντας αρχικά από τη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος και αμέσως μετά περνώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κάνοντας διαδοχικές τούμπες βρέθηκε μέσα σε παρακείμενο χωράφι. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο 1ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας – Έδεσσας λίγο έξω από την πόλη της Πτολεμαΐδας και αρκετά πριν τη γέφυρα (γνωστή και ως γέφυρα Ανατολικού).

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπλοκή στο τροχαίο άλλου οχήματος όμως προκαλεί εντύπωση η μεγάλη και τρελή πορεία του αγροτικού ημιφορτηγού καθώς στο σημείο εκείνο ο δρόμος είναι απόλυτα ευθύς και με μεγάλη ορατότητα. Στο τροχαίο προσέτρεξαν μαζί με την αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαΐδας με δύο οχήματα και 5 άνδρες. Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες διερευνά το τμήμα τροχαίας Εορδαίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το 5ο θανατηφόρο τροχαίο του 2018 αριθμός ρεκόρ αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε ακόμα στο μέσον της χρονιάς.

Δείτε το βίντεο του eordaia.org:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.