Τα μέλη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη



Τα μέλη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς, δέχθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Πρόκειται για μια ομάδα 27 παραγωγών από Καστοριά και Κρυσταλλοπηγή που εκτρέφουν την Αγελάδα Ελληνικής Κόκκινης Φυλής.

Τα μέλη του συλλόγου έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία», που αφορά την γενετική βελτίωση της αγελάδας ελληνικής κόκκινης φυλής και ζήτησαν τη συνδρομή του Περιφερειάρχη για την ενίσχυση των προσπαθειών τους.

Την ιδιαίτερη χαρά του για την ευχάριστη επίσκεψη του συνεταιρισμού εξέφρασε ο Περιφερειάρχης, βλέποντας ανθρώπους να καινοτομούν, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να εξελίσσουν τα πράγματα στο χώρο της κτηνοτροφίας.

«Πρέπει να συγχαρούμε αυτά τα παιδιά του συνεταιρισμού διότι πέρα από τις δράσεις που αναπτύσσουν, πιστεύουν στον τόπο τους, πιστεύουν στις δυνάμεις τους και πιστεύουν στην Ελλάδα και στην ελληνική παραγωγή» τόνισε χαρακτηριστικά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.