Αυλαία της φετινής χρονιάς για το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης με μια όμορφη συναυλία των μαθητών – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης έκλεισε την αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς με την συναυλία «Επίλογος», το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 στην αυλή του Ωδείου.

Άλλη μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, σεμινάρια, πλούσια δράση και παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Στη συναυλία συμμετείχαν μουσικά σύνολα και οι χορωδίες του Ωδείου.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από μέρος της συναυλίας:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”709″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.