Μεγάλη εθελοντική Rock συναυλία για τον Αλέξανδρο Μελισσινό στην κεντρική πλατεία Κοζάνης



Η προσπάθεια συνεχίζεται ….

Ο Χριστόφορος Κροκίδης , ο Γιώργος Γάκης ο Σπύρος Κορδεράς και ο Ηλίας Μπουρνιώτης βάζουν κι αυτοί πλάτη και δείχνουν την ανθρωπιά τους τραγουδώντας για τον Αλέξανδρο.

Στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 8.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εθελοντική συναυλία.

Μια συναυλία αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Μελισσινό που συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την υγεία του.

Στο χώρο της πλατείας θα υπάρχουν κουμπαράδες και ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει από το υστέρημα του.

Όποιοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν χορηγοί της εκδήλωσης στην αφίσα αλλά και με την προβολή τους την ώρα της συναυλίας. Τα έσοδα θα παραδοθούν στην οικογένεια που θα είναι ενήμεροι για το κάθε βήμα που θα κάνουμε.

Η προσπάθεια για τον Αλέξανδρο συνεχίζεται …

Αυτό που πετύχαμε όλοι μας έως τώρα είναι συγκλονιστικό

Η δύναμη του εθελοντισμού τεράστια.

Έχει μαζευτεί έως τώρα ένα ποσό γύρω στις 630.000 ευρώ.

Το ποσό που έχει δοθεί έως τώρα για την εγχείρηση αλλά και την μακροχρόνια θεραπεία – αποκατάσταση του είναι γύρω στις 550.000 ευρώ και για όλα αυτά όπως τονίζει η οικογένεια Μελισσινού που έχουν δοθεί έχουν κρατηθεί δικαιολογητικά και παραστατικά.

Δε πρέπει να σταματήσουμε όμως εδώ.

Ο αγώνας του Αλέξανδρου με τη βοήθεια τη δική μας θα είναι νικηφόρος!

Η πορεία της υγείας του ομαλή και καθορισμένη. Βάση του πρωτοκόλλου που ακολουθείται και το χρονοδιάγραμμα ίσως να έχουμε μια απόκλιση δύο βδομάδες από την αρχική εκτίμηση και την ημέρα της επιστροφής του.

Συνεχίζονται οι χημειοθεραπείες (υπολείπονται άλλες 5). Συνεχίζονται και οι φυσιοθεραπείες.

Αν κυλήσουν όλα ομαλά ο Αλέξανδρος τέλη Αυγούστου θα είναι στην Κοζάνη.

Θα είμαστε εκεί να τον υποδεχτούμε και να δούμε από κοντά αυτό που όλοι μαζί καταφέραμε. Τον Αλέξανδρο να περπατάει και να έχει ξεπεράσει θετικά ένα μεγάλο μέρος της αποκατάστασης της υγείας του.

Από κει και μετά και για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον πρέπει να πηγαίνει στο Χιούστον ανά τρεις μήνες για εξετάσεις και παρακολούθηση της υγείας του.

Οι επισκέψεις του εκεί θα συνεχιστούν έως την ενηλικίωση του, με τον κίνδυνο όμως να έχει ξεπεραστεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Καταφέραμε έως τώρα πολλά. Θα συνεχίσουμε

Δε θα αφήσουμε το μικρό τώρα μόνο του.

Ο Αλέξανδρος είναι έτοιμος να σκοράρει αλλά κι εμείς έτοιμοι να πανηγυρίσουμε. Όλοι δηλώνουμε παρόν στην εθελοντική – φιλανθρωπική συναυλία 12 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της συναυλίας Γιώργος Κατσίκας, Ηλίας Μπουρνιώτης με την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του ΟΑΠΝ Κοζάνης.

Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις 6948806794 και 6978453751

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.