8 προτάσεις για μοναδικά βραδινά χτενίσματα από τη Ρούσσα Παπαϊωάννου και το Splendid Studio Hair στην Κοζάνη



 

8 προτάσεις για Μοναδικά βραδινά χτενίσματα… για να κλέψετε την παράσταση

Δεν έχει σημασία που θέλετε να πάτε… είτε πρόκειται για μία εκδήλωση γάμου-βάφτισης, είτε για μία επίσκεψη, είτε για μία βραδινή έξοδο, οι προτάσεις για να δώσετε ένα όμορφο στυλ στα μαλλιά σας είναι είναι πολλές και είναι από τη Hair Stylist Ρούσσα Παπαϊωάννου.

Μία ολοκληρωμένη εμφάνιση συνοδεύεται πάντα από ένα όμορφο χτένισμα.

Όμορφες και ατίθασες μπούκλες, στιλάτες κοτσίδες, ρομαντικές πλεξούδες, σινιέ κότσοι και πολλές άλλες προτάσεις πρωταγωνιστούν, για να δώσουν στιλ και κομψότητα σε κάθε σας εμφάνιση.

Τα περιποιημένα μαλλιά, τονίζουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας που είναι έτοιμη να κλέψει την παράσταση!

Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις των διεθνών Hair Stylist, η Ρούσσα Παπαϊωάννου θα σας δώσει τη λύση για κάθε σας εμφάνιση, για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Splendid Studio Hair και επιλέξτε το νυφικό σας χτένισμα, στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Βραδινά και Νυφικά χτενίσματα με την υπογραφή του κομμωτηρίου Splendid Studio Hair, θα χαρίσουν στα μαλλιά σας την πιο ολοκληρωμένη και λαμπερή πρόταση την ημέρα του γάμου σας.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”708″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.