Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων κινητής καντίνας και φορητής έψησης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου στο υπαίθριο θέατρο Κοζάνης



Έχοντας υπόψη:

Το άρθρο 40 παρ.8 του Ν4497/13-11-2017 την υπ’ αριθμ. 131/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό θέσεων φορητής έψησης και καντινών κατά τις ημέρες πραγματοποίησης αθλητικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων
Την υπ’ αριθμ 50/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία καθορίζονται τα αντίστοιχα τέλη.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους κατόχους άδειας υπαιθρίου στάσιμου και πλανοδίου εμπορίου με αντικείμενο κινητή καντίνα και φορητής έψησης (ποπ κορν, καλαμπόκια κ.α.) που επιθυμούν να τους χορηγηθεί άδεια κατάληψης χώρου με αφορμή τη διοργάνωση αθλητικών ψυχαγωγικών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο ξύλινο υπαίθριο θέατρο Κοζάνης στα πλαίσια των Λασσανείων. Η άδεια θα αφορά τη συγκεκριμένη ημέρα που πραγματοποιείται εκδήλωση και η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιείται δύο ώρες πριν την εκδήλωση έως δυο ώρες μετά το πέρας αυτής.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης απεικονίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Έχουν χωροθετηθεί μία (1) θεση καντίνας και μια (1) θέση φορητής έψησης, εντός του χώρου στάθμευσης του υπαιθρίου θεάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει υποβάλλουν επί ποινή αποκλεισμού:
α. φωτοαντίγραφο της άδειας τους,
β. αίτηση στην οποία θα αναγράφεται απαραιτήτως η ημερομηνία της εκδήλωσης κατά την οποία επιθυμούν να λάβουν άδεια κατάληψης χώρου.
γ. Δημοτική ενημερότητα.
έως τις 26 Ιουνίου 2018.

Σημειώνουμε ότι αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διατιθέμενων αδειών με την παρούσα ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στα γραφεία της ΔΤΟΑ (Π. Χαρίση 6- 3ος όροφος) και κατόπιν οι κληρωθέντες θα καταβάλλουν τα τέλη που αναλογούν στο ταμείο του Δήμου, προκειμένου για έκδοση άδειας κατάληψης χώρου.

Τα τέλη που θα καταβληθούν έχουν καθορισθεί με την 50/2018 ΑΔΣ και είναι για τους αδειούχους καντίνας 30ευρώ ανά ημέρα, ενώ για τους αδειούχους φορητής έψησης 10ευρώ ανά ημέρα.

Οι συμμετέχοντες θα καταλαμβάνουν τις θέσεις όπως ακριβώς απεικονίζονται στο διάγραμμα της σχετικής Απόφασης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.