Δόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Ευδόκιμη Γη» στο Δήμο Εορδαίας



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ» στο Δήμο Εορδαίας , που αφορά την καλλιέργεια των αρωματικών φυτών .

Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από τον ΤΑΡ και υλοποιήθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8-6-2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας δόθηκαν οι Βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους για το ενδιαφέρον τους προς τον πρωτογενή τομέα και την παραγωγή αρωματικών φυτών , τονίζοντας ότι ο Δήμος Εορδαίας στηρίζει τέτοιες προσπάθειες , που έχουν τον χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ στη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος και της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Ηλίας Κάλφας , ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Εορδαίας για την αρωγή του με τη φιλοξενία των σεμιναρίων, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του προγράμματος .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.